Στοματικό σεξ: Τεχνικές για να τον… «απογειώσεις»!

Από τις πιο ευχάριστες σεξουαλικές δραστηριότητες είναι και το στοματικό σεξ, που κάνεις εσύ στον καλό σου και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα αναφορικά με τα επίπεδα του οργασμού που επιτυγχάνεται.

Είτε είσαι καλή στο στοματικό σεξ είτε όχι και τόσο, παρακάτω θα βρεις μερικές απλές συμβουλές τεχνικής ώστε, όχι μόνο να κάνεις τον σύντροφό σου να το απολαύσει, αλλά να το ευχαριστηθείς κι εσύ!

Συγκεντρώσου στη βάλανο

Η βάλανος του πέους ή αλλιώς γνωστή και ως «κεφαλάκι» είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του πέους, αφού εκεί συγκεντρώνονται αδένες και νεύρα. Μια πολύ καλή τεχνική για καλύτερο στοματικό σεξ είναι να πιέζεις τη βάλανο με τη γλώσσα σου. Προσοχή! Μην ασκείς πολλή πίεση γιατί θα τον πονέσεις.

Ερέθισε τους όρχεις και το περίνεο

Τα δύο αυτά σημεία είναι από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές στον άνδρα. Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ καλό θα είναι να ασχοληθείς με τους όρχεις, με τη γλώσσα ή τα χέρια σου. Το περίνεο είναι το σημείο ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό.

Εναλλαγές στον ρυθμό

Καλό θα είναι την ώρα του στοματικού σεξ να έχεις εναλλαγές στον ρυθμό σου. Με τον τρόπο αυτό θα τον ερεθίσεις αρκετά και φυσικά θα τον κάνεις να «τελειώσει» πολύ γρήγορα και έντονα. Εάν δεν ξέρεις πότε να αλλάξεις ρυθμό, άσε τις… αντιδράσεις του καλού σου να σε καθοδηγήσουν.

Μην βάζεις δόντια

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τα δόντια σου να εφαρμόσουν στη βάλανο. Όπως προείπαμε είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο το οποίο εάν πληγώσεις με τα δόντια σου, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις εσύ και ο καλός σου.

Επικοινωνήστε

Η επικοινωνία (και) στο στοματικό σεξ είναι κάτι πολύ θετικό που θα βοηθήσει και τους δυο σας να περάσετε ακόμα πιο όμορφα. Ακόμα κι αν δεν θεωρείς τον εαυτό σου ιδιαίτερα καλό στο στοματικό σεξ, ο σύντροφός σου μπορεί να σου εξηγήσει τι ακριβώς να κάνεις.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από e-sante.fr

Σχετικά άρθρα