Προκαταρκτικά στο σεξ: 3 κόλπα που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν!

Ένα πολύ σημαντικό μέρος της όλης σεξουαλικής διαδικασίας είναι και τα προκαταρκτικά στο σεξ. Μπορεί στην καθημερινότητά μας να τα υποτιμούμε, όμως η σημασία τους είναι πολύ μεγάλη καθώς πραγματικά μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ μιας ερωτικής συνεύρεσης ρουτίνας και μια ανεπανάληπτης σεξουαλικής εμπειρίας.

Κάνε του στριπτίζ

Κι όμως… Το θέμα μιας γυναίκας να αφαιρεί αισθησιακά τα ρούχα της, σταδιακά και υπό τους ήχους μιας απαλής μουσικής είναι ό, τι καλύτερο για τα μάτια ενός άνδρα. Επειδή οι άνδρες, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ερεθίζονται κατά βάσει οπτικά, χάρισε του ένα τέτοιο θέαμα και δε θα χάσεις!

Αυνανίσου μπροστά του

Η εικόνα μια γυναίκας να αυνανίζεται μπροστά στον άνδρα είναι ιδιαιτέρως ερεθιστική. Έρευνες, πάντως, έχουν δείξει ότι ο παράλληλος αυνανισμός του ζευγαριού ανεβάζει έντονα τη σεξουαλική διάθεση και γίνεται το καλύτερο προκαταρκτικό στο σεξ.

Πάρε sex toys

Η χρήση sex toys ή ερωτικών βοηθημάτων μπορεί να συμβάλλει ιδιαίτερα στην… άνοδο της ερωτικής θερμοκρασίας και να κάνετε έναν έρωτα όλο τρέλα. Με τα sex toys θα ερεθιστείς πολύ οπότε και τα αποτελέσματα θα βγουν στο κρεβάτι σας!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από e-sante.fr

Σχετικά άρθρα