Κερδίστε ένα πλήρες πρόγραμμα στοχευμένης λιπόλυσης Reset Body Shape

Το boro.gr σε συνεργασία με τα ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» του Δρ. Μπουκουβάλα προσφέρουν σε 2 τυχερές αναγνώστριες ένα πλήρες πρόγραμμα στοχευμένης λιπόλυσης RESET BODY SHAPE.

Λίγα λόγια για τη θεραπεία.

Reset Body Shape: Ανασχηματισμός περιγράμματος με μια θεραπεία

Η μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης Reset Body Shape αποτελεί μια νέα πρωτοποριακή, ασφαλή επιλογή για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης λίπους μετά τη λιπαναρρόφηση.

Η θεραπεία Reset Body Shape έχει θεαματικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί ως όπλο τον εστέρα του χολικού οξέος ουσία που παράγει και ο ανθρώπινος οργανισμός για την καύση του λίπους.

Το ιατρικό σκεύασμα «επικεντρώνει τη δράση του» πάνω στη στιβάδα των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα το λίποκύτταρο να υγροποιείται και να καταστρέφεται μόνιμα, απελευθερώνοντας λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος. Η έκχυση γίνεται στην υποδόριο λιπώδη στιβάδα με ειδική μέθοδο χωρίς πόνο.

Η θεραπεία στοχεύει στα σημεία που συσσωρεύεται λίπος και δεν εξαφανίζεται με διατροφή και σωματική άσκηση όπως ψωμάκια , κοιλιά, γλουτοί, γόνατα, πλαϊνά μέσης.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας Reset Body Shape
  • Απευθείας έγχυση στον λιπώδη ιστό.
  • Άμεση μείωση τοπικού πάχους
  • Ανώδυνη θεραπεία

 

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr.    Στα σχόλια, αναγράψτε την περιοχή που σας εξυπηρετεί να γίνει η θεραπεία: 

Σύνταγμα

Γλυφάδα

Κηφισιά

Θεσσαλονίκη

Μύκονος

 

Σχετικά άρθρα