Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/06

Σήμερα αν προσέχουμε τους τσακωμούς και τις εντάσεις, θα καταφέρουμε να βρούμε σημαντικές και ουσιαστικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν! Από το Τετράγωνο Ερμή με Ουρανό και το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, επηρεάζεται κυρίως το 1ο δεκαήμερο των Παρορμητικών Ζωδίων αλλά και των Ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ: Η θέση των πλανητών, Κριέ, σου χαρίζει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις στόχους που επιθυμείς, όμως η αρνητική σου στάση και ένας μικρός… σνομπισμός που παρουσιάζεις, δε σου επιτρέπουν να επωφεληθείς αρκετά. Προσπάθησε να παραμείνεις στο δρόμο που έχεις επιλέξει και συγκράτησε το αρνητικό κομμάτι του εαυτού σου μακριά από ανθρώπους που νοιάζονται για την εξέλιξή σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια ευχάριστη πρόταση έρχεται για σένα, Ταύρε, και σε γεμίζει χαρά, που δυστυχώς δε θα έχει διάρκεια. Συγκρατήσου και μην ενθουσιάζεσαι. Θα χρειαστείς μεγάλες αντοχές για να πετύχεις ανατροπή σ’ αυτό που αναμένεται. Να θυμάσαι πως δεν υπάρχει κάτι απόλυτο κι η θετική σου στάση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η τεράστια ανάγκη σου, Δίδυμε, να νιώθεις ελεύθερος, συχνά παρερμηνεύεται από τον περίγυρό σου. Συγκράτησε τον ατίθασο χαρακτήρα σου και μη γίνεσαι επιθετικός ή απότομος, ειδικά όταν δεν είναι ανάγκη. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη και χρήσιμη, αρκεί να εκδηλώνεται σε λογικά πλαίσια. Δεν υπάρχει κάτι που θα σε δεσμεύσει, αν πραγματικά δεν το επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρασκηνιακές συζητήσεις, Καρκίνε μου, και λόγια που σε πικραίνουν, έρχονται στ’ αυτιά σου σύντομα. Συγκράτησε το θυμό και την απογοήτευσή σου, και μην είσαι τόσο εύπιστος, για να μπορέσεις να δεις την πραγματικότητα της κατάστασης. Μην σχολιάσεις το παραμικρό σε οποιονδήποτε, διότι θα εκτεθείς και τα λόγια σου θα έχουν βαρύτητα, που θα απασχολήσει τον κύκλο σου για καιρό.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία των τελευταίων ημερών, Λέων, έχει εντυπωσιάσει τους γύρω σου κι αρχίζει να τους ανησυχεί. Φρόντισε να βεβαιωθείς για την πραγματικότητα των καταστάσεων και μην ονειροπολείς. Η ζωή είναι συνήθως πιο σκληρή και λιγότερο ευχάριστη. Φυσικά, απόλαυσε με μέτρο τα καλά που έρχονται, όσο ακόμη έχεις ελαφρύτερο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία υπερβολή, Παρθένε, στην εκδήλωση των συναισθημάτων κάποιου ατόμου προς το πρόσωπό σου, σε γεμίζει αισθήματα ευθύνης και σε αγχώνει. Κάνε μια ήρεμη συζήτηση για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να θέσεις τα όριά σου. Το κλίμα είναι δυνατόν ν’ αλλάξει, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις. Μην καθυστερήσεις, διαφορετικά θα έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Μία καλή ευκαιρία έρχεται για σένα αυτή τη στιγμή, Ζυγέ, μα δεν την περιμένεις, με αποτέλεσμα ν’ αργήσεις να τη δεις και ίσως αυτό δυσκολέψει την αξιοποίησή της. Κράτησε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και μην προτρέχεις. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες καταστάσεις, Σκορπιέ μου, σε μπερδεύουν και σ’ εμποδίζουν να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου αυτό τον καιρό. Προσπάθησε να κρατήσεις το αρχικό σου πρόγραμμα και να μην απογοητευτείς. Τα μικροπροβλήματα είναι προσωρινά και ξεπερνιούνται πολύ σύντομα, χωρίς ν’ αφήσουν επιπτώσεις. Να είσαι εγκρατής και παρατηρητικός. Μόνος σου θα δώσεις τις λύσεις και μάλιστα με έξυπνο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διλήμματα και απρόβλεπτες καταστάσεις, Τοξότη, έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σε καλούν ν’ ανταποκριθείς, πράγμα που σε κουράζει απίστευτα. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και το καλύτερο για σένα κι αυτό σε άφησε εξουθενωμένο. Σκέψου, ότι αυτή η δύσκολη φάση σύντομα περνάει κι οργανώσου, για να μπορέσεις να την αποχαιρετήσεις το συντομότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στην απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών, Αιγόκερε, έρχεται κάτι να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και να τονώσει τη διάθεσή σου. Κάποιες πληροφορίες για ένα θέμα που σ’ έχει απασχολήσει σε βάθος στο παρελθόν, σου δίνουν προοπτικές για τη θετική εξέλιξή του. Να είσαι σε ετοιμότητα, αφού όλα διαδραματίζονται ξαφνικά και γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα θέμα σε δυσκόλεψε πολύ τελευταία, Υδροχόε, κι έχει αποσπάσει την προσοχή σου από σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μένουν πίσω ακάλυπτοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βιώνεις παράπονα και γκρίνιες, δίχως να φταις, και να κουράζεσαι ακόμα πιο πολύ. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να βρεις τρόπους, που θα πείσουν για το τι πραγματικά συμβαίνει.

ΙΧΘΥΣ: Η περίοδος, Ιχθύ μου, δεν ευνοεί θεαματικές αλλαγές, ούτε γρήγορα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Έχε υπομονή μαζί με σταθερότητα στο πρόγραμμά σου και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους σε συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Το αύριο δικαιώνει τη συνετή σου στάση. Η εξυπνάδα κι η δημιουργικότητά σου θα αναγνωριστούν.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα