Μια δροσερή πρόταση για το καλοκαίρι: smoothie με καρπούζι, φράουλες και τζίντζερ!
Συστατικά
-
- 450 γρ. καρπούζι, παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια
- 400 γρ. φράουλες, παγωμένες, κομμένες στα 4
- 2 κ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ με το ζουμί του
- χυμός από 1 λάιμ
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καθαρίζουμε τις φράουλες αφαιρώντας τα κοτσάνια τους.
- Αφαιρούμε το φλούδι και τα κουκούτσια από το καρπούζι.
- Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ για τουλάχιστον 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθέι το μείγμα
- Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και σερβίρουμε αμέσως με παγάκια.
Πηγή: akispetretzikis.gr