Ευπραξία Πιπίνη thumbnail

Ευπραξία Πιπίνη

Ιατρός Αναισθησιολόγος


 


Είναι διευθύντρια του Ιατρείου Πόνου. Κατάγεται από τον Μεσότοπο Μυτιλήνης. Μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση στην Ηλιούπολη. Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της Βάρνας. Έλαβε την άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος τον Φεβρουάριο του 1998. Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στην Ανατολή και Μπάφρα του Νομού Ιωαννίνων, ως ειδικευόμενη ιατρός στην ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, έως τον Ιούνιο 2001. Ειδικεύτηκε στην αναισθησιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Τζάνειο" στον Πειραιά, έως τον Ιούλιο 2006. Απέκτησε την ειδικότητα στην αναισθησιολογία τον Ιούλιο του 2006.


 


Έχει εργαστεί ως αναισθησιολόγος επειγόντων περιστατικών και στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Metropolitan Hospital. Έχει χορηγήσει αναισθησία σε χειρουργία διαφόρων ειδικοτήτων. Ειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση χρονίου πόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν τον πόνο και την αντιμετώπιση του στην Ευρώπη & έχει παρουσιάσει προσωπικές προφορικές & αναρτημένες ανακοινώσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, που αφορούν στην περιοχική αναισθησία και την αντιμετώπιση του χρονίου πόνου. Συνεργάζεται με την Δρ. Ψωμά Μαρία, αναισθησιολόγο και σύμβουλο διαχείρισης πόνου (consultant in pain management) στην Mayo Clinic, USA. Από τον Σεπτέμβριο 2010, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο αντιμετώπισης χρονίου και οξέως πόνου στη Γλυφάδα. Ασχολείται ενεργά με την προληπτική ιατρική, μέσω του Γονιδιακού Ελέγχου και είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας του Δρ. Νικόλαου Δρακούλη, επίκουρου καθηγητή κλινικής φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Παράλληλα, συμμετέχει στο πρόγραμμα ενημέρωσης αγωγής υγείας σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X