Σεξ στο ασανσέρ: Τι να κάνεις αν σου τύχει;

Η σεξουαλική σου διάθεση δεν είναι εφικτό να μπει σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Έτσι είναι και το σεξ στο ασανσέρ. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξέρεις πότε και εάν θα σου έρθει. Μπορεί να είναι σπάνιο, αλλά δεν γίνεται να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να σου συμβεί.

Θέλεις η στιγμή, θέλεις ο ελκυστικό γείτονας που σε έχει βάλει στο… στόχαστρο καιρό τώρα, θέλεις το ότι είσαι σε ένα γενικότερο ερωτικό mood, το σεξ στο ασανσέρ είναι όχι απλώς μια φαντασίωση, αλλά μια πιθανότητα.

Εφόσον, λοιπόν, σου τύχει σεξ στο ασανσέρ τι θα πρέπει να κάνεις;

Μην φωνάζεις

Ναι μεν υπάρχει ένταση και μεγάλη διάθεση, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εξωτερικεύεις το πάθος σου με κραυγές ηδονής. Εάν δεν θέλεις να σε ακούσει όλο το κτήριο και να σου κλείνουν το μάτι πονηρά, καλό θα είναι να κρατήσεις τα ντεσιμπέλ χαμηλά.

Πάτα το stop

Εάν δεν θέλεις να πηγαινοέρχεσαι μεταξύ των ορόφων του κτηρίου καλό θα είναι να πατήσεις το κουμπί του stop. Επίσης, με τον τρόπο αυτό γλιτώνεις και την πιθανότητα να ανοίξει κάποιος την πόρτα.

Στα όρθια

Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική και λόγω στενότητας χώρου. Η στάση στα όρθια είναι η μοναδική στάση που μπορείτε να εφαρμόσετε. Αυτό είναι και ο λόγος που θα χρειαστεί ο παρτενέρ σας να είναι ιδιαίτερα χειροδύναμος για να σας σηκώσει.

Ντύσου πρόχειρα

Σίγουρα, δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει κι αν θα σου τύχει το σεξ στο ασανσέρ. Όπως και να έχει καλό θα είναι να φοράς κάτι που δεν χρειάζεται να βγει εντελώς, όπως είναι μια φούστα.

Σε κάθε περίπτωση έχε πάντα μαζί σου προφυλακτικά γιατί δεν θέλεις να κολλήσεις κάποιο ΣΜΝ ή να έχεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα