Ποια στάση κάνει τη γυναίκα να «τελειώνει» ακόμα πιο γρήγορα!

Μέχρι τώρα από αυτή εδώ τη στήλη έχουμε μιλήσει για διάφορες στάσεις και σεξουαλικές συνήθειες που όλες έχουν έναν και μοναδικό τελικό στόχο: Τον οργασμό σου, όσο πιο έντονο και ικανοποιητικό γίνεται.

Υπάρχει, όμως, μια συγκεκριμένη στάση που κάνει τη γυναίκα να «τελειώσει» και έντονα και γρήγορα. Ποια είναι αυτή; Μα, φυσικά η γυναίκα από πάνω. Στην στάση αυτή ο οργασμός, για τη γυναίκα τουλάχιστον, είναι εκτός από εγγυημένος και γρήγορος.

Πώς, όμως, μπορεί ο σύντροφός σου να σε βοηθήσει από την πλευρά του για να κάνει τη συγκεκριμένη στάση ακόμα πιο αποτελεσματική;

Δίνει χείρα βοηθείας

Όταν η γυναίκα είναι από πάνω καμιά φορά μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στο να εισχωρήσει το πέος στον κόλπο της χωρίς βοήθεια. Ο καλός σου την ώρα που βρίσκεσαι στη γνωστή θέση μπορεί με το χέρι του να διευκολύνει τη διείσδυση.

Σε αγγίζει παντού

Η στάση με τη γυναίκα από πάνω έχει το θετικό ότι δίνει στον άνδρα το οπτικό ερέθισμα για το οποίο είναι… προγραμματισμένος να επιδιώκει. Όταν, λοιπόν, εσύ είσαι από πάνω του τότε έχει πλήρη εικόνα του σώματός σου και πρόσβαση στις βασικές ερωτογενείς περιοχές σου. Ζήτα του με τον αντίχειρά του να πιέσει ελαφρά την κλειτορίδα σου κατά τη διείσδυση. Όσο πιο έντονα τόσο καλύτερος και γρηγορότερος ο οργασμός σου.

Ορίζει τον ρυθμό

Κανονικά όταν η γυναίκα είναι από πάνω εκείνη είναι που δίνει τον ρυθμό και την ένταση στη διείσδυση. Για να «τελειώσεις» πιο γρήγορα, ειδικά όταν θα νιώσει ότι κοντεύεις να φτάσεις στον πολυπόθητο στόχο σας, ο καλός σου μπορεί κρατώντας σε από τη μέση να σου δώσει την απαραίτητη ώθηση για να φτάσεις σε οργασμό.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από menshealth.com

Σχετικά άρθρα