Πρωκτικό σεξ: Πότε μπορεί να γίνει επικίνδυνο;

Τo πρωκτικό σεξ είναι μια από τις απολαυστικότερες μορφές σεξ. Η απόληξη πολλών νεύρων στον πρωκτό κάνει την περιοχή πολύ ευχάριστη για τη γυναίκα τόσο για την εφαρμογή προκαταρκτικών όσο και για τη σεξουαλική επαφή.

Η στενότητα του χώρου και η έντονη τριβή του πέους στα τοιχώματα του εντέρου κάνει την απόλαυση ακόμα πιο έντονη τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον σύντροφό της.

Τι μπορεί, όμως, να πάει στραβά και πότε μπορεί το πρωκτικό σεξ να γίνει επικίνδυνο;

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που το δοκίμασαν, αλλά και γιατρών που κάνουν βάρδια στην Εντατική νοσοκομείων, το πιο συχνό και πιο σημαντικό πρόβλημα που προκύπτει είναι όταν χρησιμοποιούνται διάφορα αντικείμενα για να εισέλθουν στον πρωκτό.

Λόγω της αιχμηρότητας των αντικειμένων ή του περίεργου σχήματος δεν είναι απίθανο να σφηνώσει κάτι από αυτά στον πρωκτό σου, προκαλώντας σου σημαντικό τραύμα. Μάλιστα, ψηλά στη λίστα των αντικειμένων που χρησιμοποιούνται είναι φαγητά, ακόμα και μπαλάκια.

Το θέμα είναι ότι εφόσον προκύψει πρόβλημα και τα αντικείμενα αυτά εισέλθουν αρκετά βαθιά στον πρωκτό, τότε απαιτείται άμεσα χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν.

Προσοχή: Για να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις, οι ειδικοί προτείνουν να μην χρησιμοποιείς αντικείμενα που μπορεί να σου τραυματίσουν τον πρωκτό σου, ενώ δεν θα πρέπει να αμελείς την χρήση άφθονου λιπαντικού.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα