Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/07

Με την είσοδο σήμερα της Σελήνης στον Ιχθύ και με την συνεργασία της με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα αργά το βραδάκι, η Τρίτη μας θα γίνει πιο συναισθηματική, τρυφερή και με αναπτυγμένη διαίσθηση! Οι πιο τυχεροί είναι σίγουρα τα ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον παραμέλησες.

ΤΑΥΡΟΣ: Από σήμερα, Ταύρε, φρόντισε ν’ ακολουθήσεις μια πορεία πιο δραστήρια από τη συνηθισμένη και ν’ αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου κι η επιτυχία δε θ’ αργήσει να έρθει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η κοινωνικότητά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι αυξημένη και θα επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις επαρκή εσωτερική δύναμη, για να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα πάντως, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν, αφού ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, Παρθένε μου, που δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις επίγνωση των καταστάσεων και να ξέρεις πώς πρέπει να κάνεις το πρόγραμμά σου. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις πάνω σε κάποια θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό το διάστημα, Ζυγέ, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μη νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία, αλλά να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου, για ν’ απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο, οπότε ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις από τους στόχους που έχεις βάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί με κάποια άτομα, Τοξότη, να έχεις κάποιες διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν ότι οι απόψεις τους δεν είναι σωστές. Μη χάσεις πάντως τη ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια που στο μέλλον μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να ξέρεις, Αιγόκερε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή, ενώ κι η δυναμικότητά σου θα βρίσκεται στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πίεση της καθημερινότητας, Υδροχόε μου, σ’ έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον, και πώς θα αγγίξεις την επιτυχία. Οι δυνατότητες όμως που έχεις είναι πάρα πολλές και θα πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια συζήτηση με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σε βοηθούσε ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΣ: Μπαίνεις σε μια περίοδο, Ιχθύ, που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Από σήμερα τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Σε πρώτη μοίρα θα έρθουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δε σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται πολύ σύντομα θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 03/07

Σχετικά άρθρα