Στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue η Όπρα Γουίνφρεϊ

Η Όπρα Γουίνφρεϊ επιβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος στις αμερικανικές εκλογές του 2020, αφού πιστεύει ότι το υπάρχον πολιτικό κλίμα στις ΗΠΑ «θα την σκότωνε».

Η 64χρονη «βασίλισσα» των ΜΜΕ πόζαρε αυτόν τον μήνα για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με μια υπέροχη τουαλέτα της Stella McCartney και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για όσα συμβαίνουν στη ζωή της το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Παρά το γεγονός ότι μια μεγάλη μερίδα των Αμερικανών θεωρούν την ισχυρή, αυτοδημιούργητη γυναίκα ιδανική υποψήφια των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές εκλογές του 2020, η ίδια δηλώνει αποφασισμένοι να μην τους κάνει το χατήρι.

«Στην υπάρχουσα πολιτική δομή, με όλα τα ψέματα, τις ανοησίες, τις αθλιότητες και τα παρασκήνια, νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να υπάρξω. Δεν θα τα κατάφερνα. Δεν πρόκειται για καθαρή δουλειά. Θα με σκότωνε», είπε χαρακτηριστικά στη Vogue η πάμπλουτη παρουσιάστρια.


Τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε δηλώσει ότι μόνο με «θεϊκή παρέμβαση» θα μπορούσε να πειστεί να βάλει υποψηφιότητα, παρότι ο επί σειρά ετών σύντροφός της Στέντμαν Γκράχαμ και η κολλητή της Γκέιλ Κινγκ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για την πείσουν να το σκεφτεί. Όπως είχε αποκαλύψει, πολλοί εκατομμυριούχοι την είχαν καλέσει στο τηλέφωνο, προτείνοντας να χρηματοδοτήσουν την καμπάνια της, κάτι που δείχνει πόσο σοβαρά σκέφτονταν οι Δημοκρατικοί το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Τραμπ το 2020.

«Προσευχήθηκα και είπα, Θεέ μου, αν θες να το κάνω στείλε μου ένα σημάδι, και μάλιστα τόσο ξεκάθαρο που να μην μπορώ παρά να το αναγνωρίσω», είχε πει τότε η Γουίνφρεϊ. Όπως φαίνεται, το σημάδι που περίμενε δεν έχει έρθει ακόμα και έτσι οι Δημοκρατικοί μάλλον θα απογοητευτούν.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα