Σεξ στις διακοπές: 4 συμβουλές για να ζήσεις αξέχαστες στιγμές!

Το καλοκαίρι προχωράει με βήμα ταχύ και σταδιακά μπαίνεις, εάν δεν είσαι ήδη σε mood διακοπών και σε πιο καλοκαιρινή διάθεση. Μαζί με το καλοκαίρι, όμως, έρχεται και το σεξ στις διακοπές που είναι για πολλές γυναίκες ευχή και κατάρα.

Και εξηγούμαστε: Για να απολαύσεις το σεξ στις διακοπές, είτε πας με τον σύντροφό σου (εφόσον είσαι σε σχέση) είτε μόνη σου (εφόσον είσαι single) υπάρχουν κάποιες βασικές οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να ευχαριστηθείς το σεξ και να έχεις έντονους και (γιατί όχι;) πολλαπλούς οργασμούς.

Μην έχεις αναστολές

Επειδή σκοπός των διακοπών είναι να χαλαρώσεις γενικότερα, καλό θα είναι τις όποιες αναστολές σου να μην τις πάρεις μαζί σου εκεί που θα πας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να είσαι ανοιχτή στο να δοκιμάσεις νέες σεξουαλικές εμπειρίες που θα σε κάνουν να ζήσεις οργασμούς που ούτε καν φανταζόσουν.

Πάρε προφυλάξεις

Όσο κι αν η σκέψη του προφυλακτικού σε προσγειώνει ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα, γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ρισκάρεις την υγεία σου. Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ), αλλά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη σε περιμένουν στην… γωνία.

Πάρε sex toys

Ακόμα και να μην βρεις αυτό που ψάχνεις, εφόσον είσαι μόνη σου και θέλεις να κάνεις σεξ, τότε είναι σίγουρο ότι θα χρειαστείς τις ευεργετικές επιδράσεις ενός sex toy και συγκεκριμένα του δονητή σου. Μια πολύ σημαντική εφεύρεση, μιας και μπορείς και μόνη σου να περάσεις καλά. Για ακόμα πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, μπορείς να αυνανιστείς κάποιο δειλινό δίπλα στο κύμα!

Η στάση «ξαπλώστρα»

Η ιδανική στάση στο σεξ που πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσεις στις διακοπές σου είναι η στάση «ξαπλώστρα». Ποια είναι αυτή; Βάλε τον  καλό σου να ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι ή σε ξαπλώστρα. Εσύ ξάπλωσε ανάσκελα επάνω του με τον κόλπο σου να είναι λίγο πιο ψηλά από το πέος του, ώστε να διευκολυνθεί η διείσδυση. Με τα δυο του χέρια κρατάει τα πόδια σου ψηλά και λυγισμένα κάτω από τα γόνατα.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα