Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/07

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δίνει απλόχερα τύχη και ευκαιρίες σήμερα σε Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου! Από την άλλη όμως παρεξηγήσεις, κόντρες και τσακωμούς θα έχουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, με την αντίθεση Ερμή-Άρη!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην κάνεις κάποια υπερβολή και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Έχεις πάρα πολλές ιδέες κι οφείλεις να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει σήμερα, Ταύρε μου, να δείξεις ευελιξία για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η μέρα, Δίδυμέ μου, θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που έχεις. Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς, Καρκίνε, να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, οι οποίες προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που σου λένε ή υπόσχονται πολλά.

ΛΕΩΝ: Φρόντισε από σήμερα, Λέων μου, να μη μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες κι αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα σε συμβούλευα, να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποια σχέδιά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ: Πρόσεχε σήμερα, Ζυγέ, να μη δώσεις βάση σε λόγια που δε στέκουν, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, αφού με την πορεία που διαγράφεις, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μη σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί ν’ ακούσεις. Κατάστρωσε ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με δικά σου άτομα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σε συμβούλευα, Αιγόκερε, σήμερα να επιστρατεύσεις σε κάποια θέματα τη διαλλακτικότητά σου, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και κοίτα να ηρεμήσεις. Έχεις προβληματιστεί πολύ από τις δραστηριότητες που έχεις. Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για επιτυχή έκβαση των ζητημάτων σου.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, ο μαγνητισμός κι η γοητεία σου δε θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 07/05

Σχετικά άρθρα