Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 07/05

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου ζητήματα, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία να ξέρεις ότι έχεις όλη την εύνοια της μέρας για να την βρεις, αλλά θα πρέπει να κάνεις σωστές και όχι επιπόλαιες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Είτε είσαι μόνος είτε έχεις σχέση, φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σχέση σου δεν πάει άσχημα αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα, λόγω του ότι η συνολική σου διάθεση είναι κάπως περίεργη. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στον σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση, μην την αφήσεις να σου χαλάσει το κλίμα. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα βραδιά, που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμό. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Μίλησε στον σύντροφό σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας για τον τρόπο που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, γιατί βλέπετε ότι οι μέθοδοι σας δεν σας έχουν φέρει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου, κυρίως αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και οι θετικές όψεις της μέρας θα ανταμείψουν το θάρρος και την τόλμη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα… Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Σε καλό θα σας βγει…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, ημέρα που μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του πεις όλα όσα σε προβληματίζουν στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Μην δίνεις άλλες αναβολές και ανακούφισε την ψυχή και το μυαλό σου συζητώντας μαζί του, γιατί στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προτιμήστε αυτό το βράδυ να κουράρετε τον εαυτό σας και μην χάνετε το χρόνο σας σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, για να μην δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από την μεριά του συντρόφου σου, σήμερα βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις λύσεις με το σύντροφό σου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Θα κάνετε πολλές ευχάριστες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

 

Πηγή: myastro.gr

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/07

Σχετικά άρθρα