Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 06/07

Δυναμικά μπαίνει το Παρασκευοσαββατοκύριακο! Με μία Σελήνη στον Κριό, έχουμε ενέργεια, κέφι και δυναμικότητα, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο του Κριού, Ζυγού, Λέοντα, Υδροχόου, Διδύμου και Τοξότη!

ΚΡΙΟΣ: Μερικές φορές, Κριέ μου, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς δε χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, αφού δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σημερινή μέρα, Δίδυμε, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα, να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν πάνω σε κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχώρα σήμερα με δυναμισμό, Καρκίνε, στις δραστηριότητες που έχεις κι είναι σίγουρο, ότι σύντομα θα γνωρίσεις μεγάλη επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΛΕΩΝ: Η μέρα σου, Λέων, θα είναι αρκετά καλή. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως χρειαζόμαστε κι έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε κι εσύ τη βρίσκεις στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα, Παρθένε, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Έχεις βάλει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις στον περίγυρό σου.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο, Ζυγέ. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο κοίτα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, χρήσιμο είναι πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα νιώθεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε αναλάβεις, αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Δείξε, λοιπόν, περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ έχεις αποθέματα δύναμης κι αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί, Αιγόκερε, μερικά πράγματα να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Φρόντισε να χαλαρώνεις και να μην εκνευρίζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι σε μια μεταβατική περίοδο, Υδροχόε, κι αρχίζεις να αναθεωρείς πολλά θέματα για τη ζωή σου. Άφησε πίσω σου την απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με πολλή θετικότητα, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου φέρει εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα βρεθεί στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις βάλει κάποιους στόχους και διαρκώς τους ξεχνάς, Ιχθύ μου. Γιατί; Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα δίνοντας έναν τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν αντιληφθείς ότι τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα