Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον παίζουν… ποδόσφαιρο στην Αντίπαρο! (βίντεο)

Σε αγαπημένο προορισμό διακοπών πολλών διάσημων του Χόλιγουντ εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια η Αντίπαρος. Την τελευταία εβδομάδα απολαμβάνει εκεί τις διακοπές του ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι μαζί με την Βραζιλιάνα σύζυγό του Καμίλα Άλβες, μοντέλο και παρουσιάστρια, τα τρία τους παιδιά αλλά και τη μητέρα του.

Η Αντίπαρος είναι το τρίτο ελληνικό νησί που επισκέπτεται το διάσημο ζευγάρι το φετινό καλοκαίρι, έπειτα από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Φαίνεται όμως ότι το μικρό αλλά πανέμορφο νησί του Νοτίου Αιγαίου είναι και αυτό που τους έκλεψε την καρδιά. Αν και είχαν προγραμματίσει να μείνουν για δύο ημέρες, αποφάσισαν να επεκτείνουν τη διαμονή τους στην Αντίπαρο για περίπου μία εβδομάδα!

Στην παρέα του Αμερικανού ηθοποιού και της Βραζιλιάνας συζύγου του βρίσκονται ακόμη δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο βραβευμένος με Emmy Β΄ ανδρικού ρόλου και υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Γούντι Χάρελσον και η Καναδή ηθοποιός Σάντρα Ο, γνωστή από το ρόλο της ως γιατρός Κριστίνα Γιανγκ στην ιατρική δραματική τηλεοπτική σειρά του ΑΒC “Grey’s Anatomy” για το οποίο έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα.

Μάλιστα ο Χάρελσον με κάθε ευκαιρία αποθεώνει την Ελλάδα στα social media. Οπως έγραψε: Καλέ Θεέ μου, αγαπάω την Ελλάδα!

Good god i luv greece!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Woody Harrelson (@woodyharrelson) στις

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάσημη παρέα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές το Μάιο από την Ιταλία με ναυλωμένο σκάφος. Οι κάτοικοι της Αντιπάρου αλλά και οι τουρίστες ενθουσιάστηκαν μόλις τους αντίκρισαν. Εκείνοι γελούσαν και χαιρετούσαν τον κόσμο, ωστόσο δεν θέλησαν να βγάλουν φωτογραφίες. Ήταν απλοί, περιπλανήθηκαν για ώρες στο χωριό της Αντιπάρου ενώ δεν συνοδεύονταν από σωματοφύλακες. Φυσικά δεν παρέλειψαν να ψωνίσουν, αγοράζοντας ρούχα και αξεσουάρ από το Marilizashop, δημιουργίες της ιδιοκτήτριας του καταστήματος και σχεδιάστριας Μαριλίζας Δημακού.

H διαμονή του Μάθιου Μακόναχι και της παρέας του στο νησί συνέπεσε χρονικά με το Μουντιάλ. Ο 49χρονος ηθοποιός είναι… κολλημένος με την μπάλα, το “μικρόβιο” της οποίας κυλάει στο αίμα του. Ο πατέρας του έπαιζε σε νεαρή ηλικία στις ποδοσφαιρικές ομάδες των κολεγίων Kentucky Wildcats και Ηouston Cougars. Ο Μάθιου υποστηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου του Ώστιν και παρακολουθεί συχνά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες των Texas Longhorns.

Έτσι κάθε μεσημέρι διέκοπταν το μπάνιο ή τη βόλτα τους για να παρακολουθήσουν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήταν ιδιαίτερα παθιασμένοι με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, λόγω φυσικά της καταγωγής της γυναίκας του Μακόναχι. Μάλιστα τα παιδιά του κυκλοφορούσαν με φανέλα της Σελεσάο, την οποία φόρεσε και ο Μάθιου Μακόναχι για να παίξει μπάλα με τον Γούντι Χάρελσον και τους μικρούς, ξυπόλυτοι στο πλακόστρωτο.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα