Σεξουαλικός αντιπερισπασμός: Πώς να τραβήξεις την προσοχή του συντρόφου σου!

Είναι βραδάκι κι εσύ μετά από μια μάλλον συνηθισμένη μέρα με πολύ… τρέξιμο έχεις ανεβασμένη ερωτική διάθεση και θέλεις να κάνεις σεξ με τον καλό σου.

Απλό; Όχι και τόσο. Ειδικά σε περίπτωση που εκείνος είναι προσηλωμένος στην τηλεόραση παρακολουθώντας μια αθλητική αναμέτρηση ή μια ενδιαφέρουσα ( ; ) πολιτική συζήτηση, τότε τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να του αποσπάσει την προσοχή. Σωστά; Όχι…

Παρακάτω θα δεις με ποιον τρόπο μπορείς να κάνεις τον καλό σου να ασχοληθεί μόνο μαζί σου και να του τραβήξεις την προσοχή, ακόμα κι αν εκείνη την ώρα έχει τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου ή ο Τραμπ ανακοινώνει ότι κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών.

Ντύσου προκλητικά

Όσο κι αν ο καλός σου επιμένει ότι τα σέξι εσώρουχα δεν του κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση, η αλήθεια είναι ότι μόλις σε δει με ζαρτιέρες ή με το καινούριο σου στριγκάκι θα του ξυπνήσουν τα… άγρια ένστικτά του και θα θελήσει να σε κάνει δικιά του.

Χάδια και φιλιά

Μπορεί να σου κάνει τον δύσκολο, όμως εάν ξεκινήσεις να τον χαϊδεύεις αισθησιακά και να του δίνεις απαλά φιλιά στον λαιμό το σίγουρο είναι ότι θα τον κάνεις… τούρμπο. Στα χάδια εστίασε στα μαλλιά και το στέρνο του. Σταδιακά, μπορείς να κατέβεις και πιο χαμηλά!

Κάνε πασαρέλα

Επειδή ως γνωστόν οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι, προσπάθησε να τον ερεθίσεις περνώντας… τυχαία από το οπτικό του πεδίο. Ειδικά, εάν είσαι και εντελώς γυμνή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συγκινηθεί από το θέαμα!

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα