Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/07

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αυτό το διήμερο τα άστρα υπόσχονται συναίσθημα, αγαπησιάρικη διάθεση, τρυφερότητα και ρομαντισμό, ιδίως για Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες, Καρκίνους και Αιγόκερους του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, αλλιώς θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις το χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, Ταύρε. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για θέματα που σε απασχολούν γενικότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει, Δίδυμε, θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν ένα νέο τόνο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να θέλεις, Καρκίνε, να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Πρέπει όμως να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, καλό είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές, αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Να ξέρεις, ότι έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες καθυστερήσεις κι αναβολές, Παρθένε, σ’ έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που δείχνεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Θα νιώθεις καλύτερα και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για ν’ αντιμετωπίσεις δυναμικά όποιες προβληματικές καταστάσεις παρουσιαστούν. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου, ώστε να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Σκορπιέ, και καλείσαι να λύσεις προβλήματα και των φίλων σου. Βάλ’τα όλα σε μία σειρά, για να αντιμετωπίσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Μπορείς βέβαια να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, Τοξότη μου. Μπορείς να βάλεις τα πάντα σε μία σειρά, αφού έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες θα σου δημιουργήσουν άγχος, αλλά είσαι σε θέση να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σ’ ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις πάντως, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς, Αιγόκερε, με ψυχραιμία και ισορροπία να λύσεις διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που περίμενες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από σήμερα, Υδροχόε, οι καταστάσεις θα είναι πραγματικά καλές και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν. Ξεκινάει μια περίοδος, που θα καταφέρνεις με πολύ ευκολία ό,τι θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται.

ΙΧΘΥΣ: Αυτή είναι μια μέρα, Ιχθύ, που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά, αφού η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα και θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου πρόσωπα, για να τους πεις για πράγματα που σε κουράζουν και προβληματίζουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις με άτομα, που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα