5 πράγματα που όλες κάνουμε σε κοριτσίστικες βραδιές μόνο με κολλητές!

Τώρα που έχουν ξεκινήσει και οι διακοπές έχεις περισσότερο χρόνο για να κάνεις πράγματα που δεν μπορούσες να κάνεις το προηγούμενο διάστημα λόγω σχολείου, διαβάσματος ή εξεταστικής! Ένα από αυτά είναι να αφιερώσεις χρόνο μόνο στις κολλητές φίλες σου και να κοιμηθείτε όλες μαζί στο σπίτι σου ή σε κάποιο από τα δικά σου! Σε όποια ηλικία και να είσαι, σε αυτές τις… κοριτσίστικες βραδιές κάνουμε όλες λίγο πολύ τα ίδια πράγματα!

Δες ποια είναι αυτά!

Μιλάτε για τους έρωτές σας, τα “κολλήματά” σας και τις σχέσεις σας

Μπορεί να έκανες πρόσφατα την πρώτη σου σχέση ή να χώρισες από αυτόν που τώρα θεωρείς έρωτα της ζωής σου! Όπως και να χει, οι βραδιές με τις κολλητές σου είναι μια ευκαιρία να αναλύσετε τα πάντα, καλά και άσχημα! Είτε θα τις… πρήξεις με το “κόλλημά” σου για κάποιον και θα… καταστρώνετε σχέδια για το πώς να τον προσεγγίσεις, είτε θα κλαις στην αγκαλιά τους επειδή χώρισες είτε θα μιλάς με ενθουσιασμό για τη νέα σου σχέση!

Κάνετε stalking στα προφίλ των πρώην!

Όλες το έχουμε κάνει! Είτε μπαίνεις στο προφίλ του για να δεις τι ανεβάζει, είτε μπαίνεις σε προφίλ φίλων του για να τον… παρακολουθήσεις! Και τα σχόλια πέφτουν βροχή!

foitites kinita

Θυμάστε τις πιο… αστείες στιγμές που έχετε ζήσει και γελάτε με την ψυχή σας!

Με τις κολλητές σου έχεις περάσει πολλά! Είτε στο σχολείο, είτε σε διακοπές είτε σε εξόδους σας, σίγουρα σας έχουν συμβεί πράγματα που θα θυμάστε και θα… κλαίτε από το γέλιο!

koritsistiki parea gelaei

Αναλύετε θέματα περί… σεξ και μιλάτε ανοιχτά για τις… απορίες ή ακόμα και τις επιδόσεις σας!

Σε όποια ηλικία και να σαι, τέτοια ζητήματα αναλύονται σε κοριτσίστικες και γυναικείες συζητήσεις! Απλώς, ανάλογα με την ηλικία, αυτά αναλύονται με διαφορετικό τρόπο! Στις εφηβικές παρέες σίγουρα υπάρχουν πολλές απορίες που οι φίλες ρωτούν η μια την άλλη ενώ η πρώτη φορά της κολλητής σου γίνεται ολόκληρο θέμα συζήτησης! Φυσικά σε όλες τις παρέες υπάρχουν και κοπέλες που δε θέλουν να… ανοίξουν τα χαρτιά τους σε τέτοιες λεπτομέρειες!

Η βραδιά συνήθως κλείνει με μια αισθηματική ταινία στο pc, ποπ-κορν, πίτσες και γλυκάκια!

Όλες έχουμε ανάγκη να ζήσουμε λίγο το… παραμύθι, έστω και από μια ταινία! Οπότε στις κοριτσίστικες βραδιές που διαρκούν όλη τη νύχτα και συνήθως κοιμάσαι το πρωί ή δεν κοιμάσαι καθόλου, θα δείτε σίγουρα και την αγαπημένη σας ρομαντική ταινία, τύπου “La la land”, “The notebook”, “Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς” ή ακόμα και το “Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ” , το “Serendibity”ή το “Love Actually”!…

Οι πιο… ψαγμένες παρέες μπορεί και να επέλεγαν το “Αγάπα με αν τολμάς” ή και το “Ερωτική Συμφωνία”… Και το δάκρυ… κορόμηλο! Αλλά δε θα σας νοιάζει γιατί θα κλαίτε όλες μαζί!

 

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα 8 πιο… αηδιαστικά πράγματα που κάνεις μόνο με την κολλητή σου

10 πράγματα που κάνεις μόνο με την κολλητή σου!

Φίλη… φίδι:Της είπα ότι μου αρέσει κι εκείνη του την… έπεσε!

Ζηλεύω την κολλητή του: Τι κάνεις όταν είστε «τρεις» σε μία σχέση;

 

 

 

Σχετικά άρθρα