Σάκης Τανιμανίδης: Επιστροφή στην πατρίδα έπειτα από 6 μήνες (φωτός και βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Με το reality επιβίωσης να έχει πλέον μπει σε κλίμα προετοιμασίας για τον μεγάλο τελικό, ο ίδιος μπόρεσε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να μοιραστεί την χαρά του με τους ακολούθους του, αναρτώντας δύο video την ώρα εισόδου του στο πατρικό του σπίτι, ενώ δημοσίευσε και μία φωτογραφία τους όπου έγραψε:

«My Big Amazing Greek Family!! ? Μου λείψατε τοοοοσο πολύ, ειδικά αυτά τα μεγάλα τραπέζια με θείους, γυναίκες, ξαδέρφια, αδέρφια, ανίψια, μαμάδες και όλο το σόι, όπου ακούς τις πιο περίεργες και πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις! Εκεί που περισσεύει η αγάπη!! ❤ Έλειψα για κοντά 6 μήνες…but now Im back!
Το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο είναι η οικογένεια… να περνάτε χρόνο μαζί τους!»

My Big Amazing Greek Family!! ???? Μου λειψατε τοοοοσο πολυ, ειδικα αυτα τα μεγαλα τραπεζια με θειους, γυναικες, ξαδερφια, αδερφια, ανηψια, μαμαδες και ολο το σοι, οπου ακους τις πιο περιεργες και πιο ενδιαφερουσες συζητησεις! Εκει που περισσευει η αγαπη!! ❤ Ελειψα για κοντα 6 μηνες…but now Im back! Το πιο πολυτιμο πραγμα στον κοσμο ειναι η οικογενεια…να περνατε χρονο μαζι τους! #ilovemyFamily #Tanimanidians

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Δείτε και τα insta story του:

Η Χριστίνα Μπόμπα, από πλευράς της έκανε ένα τρυφερό story με τους δύο τους ξαπλωμένους:

mpompa instq story

Πηγή: peoplegreece.com

 

Σχετικά άρθρα