Πρίγκιπας Χάρι: Τι δώρο έκανε στον ανιψιό του, πρίγκιπα Λουίς που βαπτίζεται σήμερα;

Το πρώτο βιβλίο για τη βιβλιοθήκη του πρίγκιπα Λούις επέλεξε να αγοράσει ως δώρο για τα βαφτίσια του τρίτου παιδιού του αδερφού του, ο πρίγκιπας Χάρι. Σύμφωνα με την Sun είναι ένα αντίτυπο της πρώτης έκδοσης του βιβλίου «Winnie-The-Pooh» αξίας άνω των 9.000 ευρώ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Χάρι επέλεξε το δώρο αυτό εις μνήμην της μητέρας του, της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Μια από τις πρώτες και πιο ευχάριστες αναμνήσεις του Χάρι ήταν η ανάγνωση παραμυθιών από τη μητέρα του πριν να πέσει για ύπνο. Η Νταϊάνα αγαπούσε τα κλασσικά βιβλία» λέει φίλος του θείου του μικρού Λούις.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η πρώτη επιλογή του Χάρι ήταν το «Through The Looking Glass» του Λούις Κάρολ αλλά τελικά αποφάσισε ότι το βιβλίο με ήρωα τον μικρό αρκούδο θα ήταν καλεύτερο για να ξεκινήσει η βιβλιοθήκη του νεαρού γαλαζοαίματου.

Η βάφτιση θα γίνει σήμερα ενώπιον λίγων προσκεκλημένων από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Ουέλμπι στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου, στο Λονδίνο.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα