Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/07

Καλή Εβδομάδα σε όλους με… αυτοσυγκράτηση! Με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, λέμε όχι στα μεγάλα λόγια, στις υποσχέσεις που δεν μπορούν να εκπληρωθούν και στα λάθη σε επαφές και μετακινήσεις, λόγω έπαρσης, υπεραισιοδοξίας και υπερβολής! Μεγάλη προσοχή, ιδίως για τους Σταθερούς του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Μερικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν σήμερα, Κριέ μου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι θετικές εξελίξεις, αλλά κι ο δυναμισμός σου, Ταύρε, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις, ότι οι σκληροί σου κόποι κι οι αγώνες που έδωσες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα γνωρίσεις την επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε κυρίως να ξεκουραστείς και ν’ ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς σήμερα, Καρκίνε μου, να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, αν σκεφτείς και προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να ευθύνεσαι εσύ. Άλλαξε στάση απέναντι στα γεγονότα. Έχεις μεγάλο δυναμισμό μαζί με αυτοπεποίθηση και δεν είναι τώρα στιγμή για να παραιτηθείς.

ΛΕΩΝ: Μην επιστρέψεις σε οποιονδήποτε, Λέων, να σ’ επηρεάσει σήμερα. Μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις θέσει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, αφού θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κάνε υπομονή, μια κι είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς θετικά και πάνω από όλα να ξέρεις, ότι θα καταφέρεις πάρα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Με ηρεμία και σύνεση θα περάσεις πολύ καλά τη μέρα σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, για ν’ αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και ν’ ακούσεις τι θέλουν να σου πουν. Μπορείς να πας μια εκδρομή, για να σκεφτείς τι είναι αυτό που επιθυμείς και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου, Σκορπιέ μου, και θα πετύχεις τους στόχους σου. Δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σ’ έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις κατά το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θ’ ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα σου άτομα. Προσπάθησε να τ’ ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περνάς πολλά προβλήματα, Αιγόκερέ μου, που προσπαθείς να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Να ξέρεις, ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική, ενώ οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Σήμερα σε συμβουλεύω, να δείξεις περισσότερη χαλαρότητα και να κάνεις σκέψεις που μόνο εφορία μπορούν να σου φέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μήπως ήρθε η ώρα, Υδροχόε, να αρχίσεις να εισπράττεις αυτά που σου χρωστάνε; Και δεν εννοώ χρήματα. Εννοώ αυτά που σου οφείλει η ζωή, που τον τελευταίο καιρό σε είχε ξεχάσει. Ήρθε η ώρα που θα πληρωθείς και μάλιστα με τόκο. Η περίοδος που σήμερα θα ξεκινήσει, θα είναι απίστευτη. Προετοιμάσου, λοιπόν, να υποδεχτείς θαύματα!

ΙΧΘΥΣ: Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, Ιχθύ μου, αφού η ρουτίνα σ’ έχει κουράσει αρκετά, με πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με αγαπημένα σου άτομα, κάνοντας θετικές κι αισιόδοξες σκέψεις, σε μια μέρα κατάλληλη για κοινωνικές επαφές. Φρόντισε μόνο να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα