Το… μαγικό μυστικό ομορφιάς για ένα επιτυχημένο ραντεβού

Μια συνηθισμένη καλοκαιρινή μέρα στο γραφείο. Η ζέστη πολλή, τα air condition στο φουλ, τα deadlines σε πιέζουν κι εσύ ονειρεύεσαι διακοπές και παραλίες! Και ξαφνικά συμβαίνει κάτι… μαγικό! Το τηλέφωνό σου χτυπάει και στην οθόνη βλέπεις το όνομα που περίμενες μέρες να τηλεφωνήσει! ” Τι κάνεις το βράδυ;”. Ούτε που σκέφτηκες να πεις ότι θέλεις να πας γυμναστήριο ή ότι έχεις κανονίσει κάτι. “θα περάσω να σε πάρω μετά τη δουλειά”, σου λέει κι εσύ πετάς από τη χαρά σου!

Μετά τη δουλειά; Σήμερα βρήκα να φορέσω αυτό το φόρεμα που δεν με κολακεύει! Προσπαθώντας να κρύψω τα ανάμεικτα συναισθήματα άγχους και ενθουσιασμού από τους συναδέλφους μου, κατευθύνομαι προς το μπάνιο. Έναν καθρέφτη επειγόντως!!! Κι εκεί που βλέπω ότι το φόρεμα δεν είναι και πολύ κακό, ότι το βάψιμό μου είναι ok (με λίγες μικρές διορθώσεις που θα κάνω), παρατηρώ τα μαλλιά μου: είχα προγραμματίσει να πάω κομμωτήριο το Σαββατοκύριακο αλλά βαρέθηκα! Φαίνονται αρκετές λευκές τρίχες στη ρίζα των μαλλιών μου! Οι άντρες με ψαρό μαλλί είναι γοητευτικοί ενώ  οι γυναίκες όμως χάλια! Μου ρχεται να ουρλιάξω αλλά συγκρατούμαι. Μήπως να πάρω τον Ορέστη να ακυρώσω το ραντεβού;

Τότε μπαίνει στο μπάνιο η Αντιγόνη. Είδε τη… φρίκη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου και με ρώτησε έντρομη τι έχω.

-Καλέ γι αυτό σκας; Ορίστε, πάρε αυτό
Στα χέρια της κρατούσε ένα σπρέι.
– Τι είναι αυτό; Λάκ; Τι να την κάνω; Σε τι θα με βοηθήσει;
– Όχι, είναι το Magic Retouch! Ψεκάζεις στα σημεία που θες και οι άσπρες τρίχες εξαφανίζονται, μέχρι να λούσεις τα μαλλιά σου!

Πράγματι,  σε μόλις 3 δευτερόλεπτα οι ενοχλητικές λευκές τρίχες, που μου χάλαγαν την εικόνα, εξαφανίστηκαν εντελώς! 

Με αυτοπεποίθηση, χαμόγελο, αισιοδοξία και θετική διάθεση ξεκινάω για το ραντεβού μου με τον Ορέστη! Κι όλα αυτά χάρη σ’αυτό το μικρό… μαγικό σπρέι της L’ Oréal, το Magic Retouch, που… μεταμορφώνει τα μαλλιά στη στιγμή και δε θα λείπει από δω και στο εξής από το νεσεσέρ μου! Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου… χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα!

Υ.Γ. Ψεκάζεις στα σημεία που θέλεις, ελάχιστα και από μακριά. To Magic Retouch της L’Oréal είναι ακίνδυνο. Ξεπλένεται με νερό!

 

Σχετικά άρθρα