Σε ποια sex toys οι άνδρες δεν λένε ποτέ όχι!

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που πιστεύουν ότι τα sex toys στον έρωτα είναι αποκλειστικά… θηλυκή υπόθεση, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι σε κάποια ερωτικά βοηθήματα και οι άνδρες λένε «ναι» ή αλλιώς δεν λένε ποτέ μα πότε «όχι»!

Μάλιστα, έρευνα του 2009 που έγινε στις ΗΠΑ έδειξε ότι σχεδόν οι μισοί ενεργοί σεξουαλικά άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα έχουν χρησιμοποιήσει έστω μια φορά στη ζωή τους έναν δονητή, πάντα με τη συμμετοχή της ερωτικής τους παρτενέρ.

Δες λοιπόν μερικά sex toys, για τα οποία ο καλός σου είναι σίγουρα «μέσα» και πώς θα τα χρησιμοποιήσετε:

Δακτυλίδι πέους

Εννοείται πως δεν είναι δαχτυλίδι για τα χέρια του καλού σου, αλλά για το πέος τους. Συνήθως φτιαγμένο από σιλικόνη, το δακτυλίδι πέους είναι ουσιαστικά μια συσκευή, η οποία εφαρμόζει στη βάση του κορμού του πέους, σφίγγει και διατηρεί τη στύση για αρκετή ώρα, αφού δεν αφήνει το αίμα να φύγει. Παλιότερα, χρησιμοποιούνταν σε περιπτώσεις στυτικών διαταραχών, όμως πλέον «φοριέται» για την επιμήκυνση της απόλαυσης (σ.σ. όχι του πέους).

Δονητής

Στην περίπτωση αυτή, πολλοί άνδρες θέλουν να δουν την καλή τους να αυνανίζεται μπροστά τους με τη βοήθεια ενός δονητή ή οι ίδιοι να τον κρατάνε για να εισχωρήσει μέσα της. Ο δονητής είναι ιδανικός σε περίπτωση που θέλεις τη διπλή διείσδυση, δηλαδή και στον κόλπο αλλά και στον πρωκτό, αλλά δεν υπάρχει δεύτερος άνδρας στην παρέα. Ιδανική στάση για να το κάνετε, φυσικά στα τέσσερα, που δίνει τέλεια πρόσβαση και στις δύο εισόδους σου!

Σημείωση: Μην διστάζετε να πειραματιστείτε. Εάν σου ζητήσει να βάλεις εσύ τον δονητή στον πρωκτό του κάνε το, αλλά φρόντισε τόσο πριν όσο και μετά τη συγκεκριμένη χρήση να απολυμανθεί καλά.

Πρωκτική σφήνα

Ο ερεθισμός του πρωκτού είναι ευπρόσδεκτος τόσο από τη γυναίκα όσο και από τον άνδρα. Οι απολήξεις διαφόρων νεύρων στην περιοχή αυτή βοηθάει στον ερεθισμό και την κλιμάκωση της ηδονής. Η πρωκτική σφήνα είναι το ιδανικό sex toy και για τους δυο σας.

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα