Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 10/07

Η Αφροδίτη προσγειώνεται από σήμερα και γίνεται… ιδιότροπη και τελειομανής ερωτικά, περνώντας στο Ζώδιο της Παρθένου! Οι τυχεροί είναι σίγουρα Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι τις επόμενες ημέρες, ιδίως τώρα που ο δοτικός Δίας είναι πλέον σε ορθή τροχιά!

ΚΡΙΟΣ: Τη σημερινή μέρα, Κριέ, θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους σου. Μην αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι συνέχεια για τις αναποδιές των άλλων, αφού έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτή την περίοδο, Ταύρε μου, θα έχεις αρκετή ένταση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για ν’ αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, δεν πρέπει να κρίνεις πολλές καταστάσεις υπό το πρίσμα της συναισθηματικότητας. Πριν βγάλεις συμπέρασμα για κάποιο θέμα και μιλήσεις, να σκεφτείς καλά. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο, που οι άλλοι δεν μπορούν να το προφτάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, επιβάλλεται να βρεις λίγο χρόνο για ν’ απομονωθείς και να προγραμματίσεις όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Οι ευθύνες που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές και οι υποχρεώσεις ανάλογες. Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων μου, φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Κάποια σχέδια που έχεις, μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Εσύ θα έχεις την κατάλληλη δυναμικότητα, για να τα τακτοποιήσεις όλα επιτυχώς. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές κι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μη συμμετέχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, μπορεί να αποδειχθεί ότι χρειάζονται λίγη προσπάθεια παραπάνω, αλλά μην ανησυχείς, αφού στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Ήρεμα και στωικά θα πρέπει να περιμένεις τις εξελίξεις, ενώ κάποια ευχάριστα και ξαφνικά γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, η διάθεσή σου θα είναι καλή. Θα έχεις όμως πάρα πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, καθώς στην πορεία σε περιμένουν κι άλλες υποθέσεις όπου θα χρειαστεί να εστιάσεις. Φιλικά άτομα θα χρειαστούν τη συνδρομή σου. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να πάντα βοηθούν, οπότε φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έφτασε ο καιρός, Σκορπιέ μου, για ν’ αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα πλέον να ακολουθείς ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις, άτομα που δε θέλουν το καλό σου και παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν αρκετά. Απόφυγε τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και μεγάλη επιμονή μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, μείωσε το άγχος και την ένταση, για να βάλεις μερικά ζητήματα σε μία σειρά. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά κι απόφυγε να νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η μέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος κι εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποια άτομα της οικογένειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, συγκεντρώσου σ’ αυτά που πρέπει να κάνεις και μην αποσυντονίζεσαι. Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και να συγκρατήσεις το μυαλό σου, που τρέχει συνέχεια με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε άσχετα θέματα. Έχεις τη δύναμη και την εμπειρία που απαιτείται, για να πραγματοποιήσεις τα «θέλω» σου, και το μόνο που χρειάζεσαι είναι περισσότερη συγκέντρωση.

ΙΧΘΥΣ: Από σήμερα, Ιχθύ, μπορείς επιτέλους να ξεκαθαρίζεις ό,τι δεν κατάφερνες την προηγούμενη περίοδο. Θα νιώσεις ότι όλα τα άτομα που είναι γύρω σου, δεν έχουν τις ίδιες καλές προθέσεις με σένα. Μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει στη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 10/07

Σχετικά άρθρα