Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11/07

Ετοιμαστείτε! Ο έρωτας θα φέρει εκπλήξεις, θετικές αλλαγές, ξαφνικά χαρμόσυνα νέα και κεραυνοβόλα συναισθήματα σε Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου! Καλά να περάσετε λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ: Έχεις μπει σε περίοδο, Κριέ, που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν κι αρκετές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι, ώστε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να σκεφτείς αρκετά βαθιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αισθάνεσαι, Ταύρε μου, ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου δικού σου ατόμου, καθώς θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις ψηλά στις προτεραιότητές σου αυτό που περισσότερο θέλεις, να το τελειώσεις κι έτσι δε θ’ αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, και συγκεκριμένα τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί αυτό το διάστημα, Καρκίνε, να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλές προσπάθειες. Σήμερα, κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Πάνω από όλα, αν γίνει κάτι, σου συνιστώ να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ: Από σήμερα, Λέων, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις για τα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα. Με οικογενειακά ζητήματα και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορείς να σήμερα να ασχοληθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα ν’ αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν, ανακόπτοντας την ανοδική πορεία σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη και πρέπει να προετοιμαστείς, καθώς θα έρθουν πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από σήμερα, Σκορπιέ, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Εισέρχεσαι σε μια περίοδο, που θ’ αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη μου, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, γι’ αυτό οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που ακολουθείς και σε βεβαιώνω, ότι θα καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτιδήποτε σχεδιάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, Αιγόκερε, είναι πολλές. Πρέπει, με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου κι είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, Υδροχόε, πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές, ώστε να έχεις ευκολότερα το ποθητό αποτέλεσμα. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο, που οι πλανήτες ευνοούν την επίτευξη των σκοπών σου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που φαίνεται να έχεις.

ΙΧΘΥΣ: Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, Ιχθύ. Πρέπει όμως να μην προχωρήσεις με βιαστικά βήματα, διότι μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα, θα νιώσεις καλύτερα και θ’ αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα