Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάνουν στάση στο Κατράκειο Θέατρο

Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά!
Η μοναδική αυτή συνεργασία ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 – έκανε έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας – για να φτάσει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο με 2 μεγαλειώδεις soldout συναυλίες στο Ηρώδειο.

Η μεγάλη επιτυχία ώθησε τους καλλιτέχνες να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον χειμώνα όπου έκαναν αλλεπάλληλες παρατάσεις και soldout στο αγαπημένο τους Gazarte. Με τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη και τις ερμηνείες της κορυφαίας μας ερμηνεύτριας πέρασαν 10 μήνες μιας συνάντησης που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.Οι δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο δεν χόρταινε κανείς να βλέπει, ένα πρόγραμμα που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Και ενώ όλοι πίστεψαν πως τον Μάρτιο ο κύκλος αυτός θα έφτανε στο τέλος του, η απαίτηση του κοινού τους οδήγησε στην απόφαση για μια νέα σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι, σε σημαντικά θέατρα και επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδας που δεν είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν.Το εμπλουτισμένο πρόγραμμά τους είναι βέβαιο πως θα φέρει στις συναυλίες τους ακόμα κι όσους τους είχαν δει πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και πολλούς ακόμα που δεν χορταίνουν να τους συναντούν κάθε φορά και να τραγουδούν μαζί τους.

Την υπέροχη αυτή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και αυτό το καλοκαίρι σε διαφορετικές πόλεις. Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας.
Μαζί τους και οκταμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Καλοκαίρι 2018. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά ξανά τον Σταύρο Ξαρχάκο και δίνουν παράταση στο όνειρο!

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 – ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

7/7 Πάτρα, Ρωμαϊκό Ωδείο
13/7 Λαμία, 12ο Φεστιβάλ Οίτης
16/7 Αθήνα, Κατράκειο Θέατρο
20/7 Βέροια, Θέατρο Άλσους “Μελίνα Μερκούρη”
28/7 Σύρος, Χώρος Πολιτισμού “Μάνος Ελευθερίου”
8/8 Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
9/8 Ηράκλειο, Τεχνόπολις
11/8 Καβάλα, Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
12/8 Χαλκιδική, Sani Festival
22/8 Ρόδος, Αρχαία Τάφρος
12/9 Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ

 

Μαζί τους οι μουσικοί:

Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο
Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης – Ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας – Μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας – Μπουζούκι
Πέτρος Βαρθακούρης – Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα
Φίλιππος Τσεμπερούλης – Πνευστά

Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Σχετικά άρθρα