Ονειροπαγίδα: Πρωτότυπη diy καλοκαιρινή κατασκευή για σας και τα παιδιά σας (βίντεο)

Καλοκαίρι. Η εποχή των διακοπών, της ξεκούρασης και της… εξόρμησης στην εξοχή! Αν είστε από τους τυχερούς που έχουν εξωχικό ή συγγενείς σε κοντινά στην Αθήνα παραθαλάσσια μέρη, τότε δεν έχετε δικαιολογία να μην βρίσκεστε εκεί με τα παιδιά σας κάθε Σαββατοκύριακο! Αν πάλι δεν έχετε, το καλοκαίρι είναι μια ευκαιρία να περνάτε χαλαρά ώρες στο μπαλκόνι σας! Πώς να κάνετε τον χώρο σας πιο καλοκαιρινό; Με κατασκευές! Κατασκευές για σας αλλά και για τα παιδιά σας, που θα ομορφύνουν το μπαλκόνι σας και θα φέρουν μια πιο καλοκαιρινή διάθεση στην ατμόσφαιρα!

Ποια είναι η πρότασή μας; Φτιάξτε ονειροπαγίδες και μελωδούς! Πάρτε τα υλικά σας, καθίστε στο τραπεζάκι του μπαλκονιού με τα παιδιά και φτιάξτε ο καθένας την κατασκευή του: μια ονειροπαγίδα για τη μαμά και τον μπαμπά και μια για κάθε παιδί!

Ενώ φτιάχνετε τις ονειροπαγίδες σας μπορείτε να εξηγείτε και στα παιδιά σας τι σημαίνει η κατασκευή που φτιάχνουν, γιατί λέγεται έτσι και να βάλετε με αυτόν τον τρόπο τη φαντασία τους να δουλέψει ακόμη περισσότερο!

Δείτε παρακάτω τα βίντεάκια και ετοιμαστείτε για να… κυνηγήσετε τα ονειρά σας με τις ονειροπαγίδες σας! Και στις δυο κατασκευές, μπορείτε να προσθέσετε κι άλλα υλικά και ειδικά υλικά που κάνουν θόρυβο με τον αέρα, φτιάχνοντας έτσι κάτι ενδιάμεσο σε ονειροπαγίδα και μελωδό! Είναι πιο διασκεδαστικό και… κάνει περισσότερο θόρυβο!

Αφού τελειώσετε τις κατασκευές σας, κρεμάστε τις σε ψηλά σημεία στο μπαλκόνι!

Δείτε τα βίντεο, ετοιμάστε υλικά και… πάμε!

Ονειροπαγίδα για παιδιά!

Ονειροπαγίδα για ενήλικες

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα