Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 12/07

Μπορεί τα Ζώδια του Νερού και της Γης του 1ου δεκαημέρου, να είναι μέσα στη τρελή χαρά λόγω Έρωτα αλλά και οικονομικής τύχης, όμως οι Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου, πιέζονται με δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας και οικονομικές απώλειες, με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά ζητήματα που σε καθυστερούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν την επίτευξη των στόχων σου. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι κι αν γίνει. Οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα βρεις τους ρυθμούς που έχασες εξαιτίας θεμάτων, τα οποία σ’ είχαν αποσυντονίσει, αφού δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Ό,τι κάνεις σήμερα, πρέπει να είναι μελετημένο καλά, ενώ οφείλεις να μη φερθείς με συναισθηματισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, θα μπεις σε διαδικασία, να σκεφτείς αλλαγές στη ζωή σου σε θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, ενώ πρέπει να σε προετοιμάσω για κάτι που θα σ’ ενοχλήσει λίγο: Θέματα που εσύ θέλεις να προχωρήσεις κι ολοκληρώσεις, θα καθυστερούν, επειδή θα ξεπηδούν προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά χαλαρή, Καρκίνε, και μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα για να μην έχεις πρόβλημα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να επιλέξεις μια καλύτερη διατροφή.

ΛΕΩΝ: Έχεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες, Λέων, σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Καλό θα ήταν σήμερα, να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Θα υπάρχουν κάποιες γρήγορες εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν αρκετά, ενώ μπορείς να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Είναι χρήσιμο, να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, για να πάρεις την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, Παρθένε, είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η μέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη, οπότε μπορείς να εστιάσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν καιρό, αφού οι ιδανικές τους λύσεις είναι πολύ κοντά. Μην αποθαρρύνεσαι από ζητήματα που θέλεις να τελειώσεις και καθυστερούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ μου, ο εκνευρισμός θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Καλό είναι, κάποιες στιγμές να μη λες πράγματα που μπορεί να στενοχωρούν δικά σου άτομα, για θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Οι υποχρεώσεις μπροστά σου είναι πάρα πολλές, αλλά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και θα βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η μέρα θα είναι καλή σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις και με ζητήματα σπιτιού. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με άτομα της οικογένειας, τώρα αρχίζουν να λύνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πετύχεις τους στόχους σου, Αιγόκερε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που έρχονται, θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σου δίνονται ευκαιρίες, Υδροχόε, για να επαναφέρεις σε τάξη οικογενειακές σχέσεις που έχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα έχεις περισσότερη επιλεκτικότητα και θα δείξεις τη διάθεση, παρά την εμφανή απαισιοδοξία που κατά καιρούς εκδηλώνεις, να ωριμάσεις περισσότερο, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ζωής σου. Δέξου τις αλλαγές που έρχονται και θα δεις, ότι στην πορεία όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά.

ΙΧΘΥΣ: Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, αφού μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να δείξεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα