Άνθιμος Ανανιάδης: Ο ηθοποιός που έχει δεύτερο πατέρα τον Κώστα Βουτσά- Η φυγή του στην Αμερική , το αλκοόλ και ο… επικός τσακωμός με την Μαρία Νεφέλη Γαζή

Η κίνηση του Άνθιμου Ανανιάδη και της μητέρας του παιδιού του, Μαρίας Νεφέλης Γαζή, να καταφύγουν στο αστυνομικό τμήμα και να αλληλοκατηγορηθούν για ενδοοικογενειακή βία έχει γεννήσει πολλά ερωτηματικά. Μία σχέση που εξελίχθηκε πολύ γρήγορα και έφτασε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στα άκρα.

Μπορεί ο καβγάς που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα να έγινε την Τρίτη ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη. Όπως έγινε γνωστό, η Μαρία Νεφέλη Γαζή υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο ηθοποιός την έπιασε από το λαιμό και μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Το ίδιο υποστήριξε ωστόσο και ο Άνθιμος Ανανιάδης αφού έδειξε αμυχές που είχε στον λαιμό του που προκλήθηκαν από την πρώην κοπέλα του. Η εν λόγω συνάντηση που οδήγησε στις μηνύσεις έγινε σε ένα πάρκο και οι τόνοι ανέβηκαν παρόλο που είχαν μαζί τους το νεογέννητο παιδί τους και τον …σκύλο τους. Βέβαια η αιτία του καβγά δεν έχει γίνει γνωστή όσο γράφονται αυτές οι γραμμές.

Πριν όμως αναλύσουμε το χρονικό αλλά και τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση πάμε να δούμε ποιος είναι ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ο χωρισμός των γονιών του ήρθε πολύ νωρίς

 

Γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1985 και ήταν ο καρπός του έρωτα ανάμεσα στην ηθοποιό και πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη και τον Τίμο Ανανιάδη ο οποίος είναι βιοτέχνης. Το ζευγάρι σύντομα πήρε διαφορετικούς δρόμους όταν ο Άνθιμος ήταν περίπου 4-5 χρονών. Όπως έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις του ο ηθοποιός ήταν μία δύσκολη στιγμή στη ζωή του που ωστόσο τον βοήθησε να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα. Μένοντας μόνος με τη μητέρα του πήρε τον ρόλο του προστάτη, του «άντρα του σπιτιού» παρόλο που ήταν σε μία πολύ τρυφερή ηλικία.

Με τον πατέρα του συνέχισε να έχει καλές σχέσεις παρόλο που εκείνος μένει στα Τρίκαλα, έχει φτιάξει τη ζωή του και έχει αποκτήσει άλλα 4 παιδιά. Ο λόγος που ο Άνθιμος Ανανιάδης θαυμάζει τον πατέρα του είναι επειδή παρόλο που έχει περιορισμένο χρόνο έχει καταφέρει να είναι κοντά στα παιδιά του και έχει πετύχει να έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μία πολύ καλή και στενή σχέση.

 

Ο Κώστας Βουτσάς έγινε ο δεύτερος πατέρας του

Μπορεί για κάποια χρόνια ο Άνθιμος Ανανιάδης να ήταν ο μοναδικός άντρας του σπιτιού ωστόσο αυτό λίγα χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών του άλλαξε. Στη ζωή της μητέρας του αλλά και τη δική του μπήκε ένας άλλος άντρας. Δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Βουτσά. Μπορεί ο Άνθιμος ως ατίθασο παιδί που ήταν να μην είδε με καλό μάτι τον αγαπημένο ηθοποιό ωστόσο χρειάστηκε μόνο μία ώρα για να ρίξει τις άμυνές του απέναντι στον Κώστα όπως τον φωνάζει. Πώς να αντισταθεί άλλωστε στον κωμικό που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό και έχει μπει στις καρδιές όλων;

Kwstas Voutsa I Adore♥ #bestfriend#beststepdad#bestactor#besteverything #90’s #throwback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Ο Κώστας Βουτσάς από την άλλη τον μεγάλωσε σαν παιδί του. Πριν όμως προλάβει ο Άνθιμος να συνηθίσει καλά καλά στην ιδέα ότι θα έχει την πατρική φιγούρα μέσα στο σπίτι του έρχεται το δεύτερο διαζύγιο. Όπως έχει εξομολογηθεί αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ίσως επειδή στην ηλικία των 16 ετών είναι πιο έντονη η απουσία του πατέρα. Μπορεί η αγάπη να ήταν κοινός τόπος για τον Άνθιμο και τον Κώστα Βουτσά ωστόσο χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος από τον χωρισμό του δεύτερου με την Εύη Καραγιάννη για να μιλήσουν και πάλι. Ο τρόπος που έγινε; Θα λέγαμε ότι είναι βγαλμένος από ταινία.

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας σημερα. Ο Κώστας συναντά τον Τιμόθεο❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Ξυπνώντας ένα πρωί ο Άνθιμος βλέπει στον Παπαδάκη τον δεύτερο πατέρα του, Κώστα Βουτσά. Σηκώνει το τηλέφωνο και καλεί στην εκπομπή ζητώντας να μιλήσει στον αέρα. Το αποτέλεσμα ήταν ο Κώστας Βουτσάς να βάλει τα κλάματα και από εκεί να ξεκινήσει μία φιλία ανάμεσά τους. Σύμφωνα με τον Άνθιμο ήθελε τόλμη αυτή του η κίνηση.

Dinner with Mama Evi at my young stages????#mommoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Εύη Καραγιάννη: «Με τον Κώστα Βουτσά έχασα δυο παιδιά από αποβολές»

Ο Κώστας Βουτσάς δεν έχει καλή σχέση μόνο με τον Άνθιμο αλλά και με τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει παραδεχτεί ότι σέβεται τον άνθρωπο που είχε δίπλα της, ακόμη και αν σήμερα δεν έχουν κρατήσει επαφές. Δεν έχει παραλείψει φυσικά να σχολιάσει και τη σχέση του με την Αλίκη Κατσαβού την περίοδο που ακόμα προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί:

«Εγώ τον Κώστα τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Μου αρέσει που τον ακούω να είναι ευτυχισμένος. Για εμένα είναι πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά. Αλλά δεν μπορώ να θριαμβολογήσω για το αν θέλει να κάνει παιδί ή όχι. Εδώ θέλω να σταματήσω και σαν πολιτισμένος άνθρωπος που είμαι, δεν θέλω να συζητήσω τίποτα περισσότερο γιατί σέβομαι τα χρόνια που έζησα μαζί του».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εύη Καραγιάννη έχει εξομολογηθεί ότι είχε προσπαθήσει και η ίδια, όσο ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Βουτσά ,να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Δυστυχώς όμως όπως η ίδια έχει πει: «Έχω χάσει δύο παιδιά από τον Κώστα…».

Αυριο χορευουμε με Κωστα Βουτσα σε ρυθμους Samba kai Χαλι- Γκαλι❤????????????@ant1tv @dwts_ant1 @jenny_nikolentzou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Η ενασχόλησή του με την υποκριτική και τα 7 χρόνια στην Αμερική

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σπούδασε στο New York College και στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Αθήνας του Γιώργου Κιμούλη. Τον γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά «Μαρία η άσχημη» όμως πολύ σύντομα έφυγε για να βρει την τύχη του στην Αμερική. Ο ίδιος είχε φύγει λέγοντας στους δικούς του ανθρώπους ότι θα πάει για διακοπές αλλά τελικά έμεινε 7 χρόνια. Εκεί έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μπει στον χώρο. Οι δουλειές που έκανε στην Αμερική δεν έχουν φτάσει μέχρι τη χώρα μας με πολλές κακές γλώσσες να αμφισβητούν την… ύπαρξή τους. Σίγουρα οι ίδιες γλώσσες δεν θα μπορούσαν να αφήσουν… ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης για να χαλαρώσει ακούει αρχαιοελληνική meditation music…Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά προς το παρόν.

Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις του στην Αμερική έμαθε πολλά αλλά δεν έλειψαν οι στιγμές που ¨χάθηκε¨. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά του χτύπησαν την πόρτα κατάφερε όμως να τα αφήσει πίσω του και να καθαρίσει τη ζωή του.

Ο έρωτας του με την Μαρία Νεφέλη –Γαζή

Τη Μαρία Νεφέλη-Γαζή τη γνώρισε στη παράσταση που ανέβαζε τον χειμώνα του 2017, “Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι”. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι είχαν χημεία τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στη…ζωή. Μάλιστα ο ηθοποιός σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένος μπροστά στις κάμερες κάτι που σχολιάστηκε από πολλούς.

Ο ίδιος είχε πει σχετικά:
«Είμαστε μαζί με τη Μαρία Νεφέλη, γιατί να μην το πω; Είμαι χαρούμενος γιατί δεν έχω κάνει ποτέ σχέση μέσα σε δουλειά με συνάδελφο. Ήταν τελείως απρόοπτο. Ερωτευτήκαμε πάνω στη σκηνή. Η χημεία μας είναι πολύ ιδιαίτερη. Είμαστε φίλοι, είμαστε άνετοι, είμαστε ερωτευμένοι! Ένας από τους λόγους που με έκαναν να την ερωτευτώ είναι η γενναιότητά της. Είναι μόλις 19 ετών και κάθε μέρα εξελίσσεται. Μου δίνει έμπνευση αυτό, μου δίνει δύναμη την ώρα της παράστασης. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά όσο είμαστε μαζί θέλω να το ζήσω.»

Όσο σύντομα έγινε η ανακοίνωση του… έρωτά τους τόσο σύντομα ήρθε η στιγμή που ο Άνθιμος Ανανιάδης θα γινόταν πατέρας. Και ενώ όλα φαινομενικά έβαιναν καλώς όταν ήρθε στον κόσμο το αγοράκι τους άρχισαν τα πρώτα σύννεφα. Παρά το γεγονός ότι ο Άνθιμος δεν παραδεχόταν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα όλα έδειχναν το αντίθετο. Η μητέρα του παιδιού του έμενε με τους δικούς της με τη δικαιολογία ότι ήθελε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της. Αργότερα όμως τα σύννεφα στη σχέση τους δεν μπορούσαν να κρυφτούν. Αποκορύφωμα ήταν τα γεγονότα της Τρίτης.

 

Τι είπε ο Κώστας Βουτσάς για το επεισόδιο

Τον άγριο τσακωμό του Άνθιμου Ανανιάδη με τη Μαρία Νεφέλη –Γαζή σχολίασε ο Κώστας Βουτσάς προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην εμπλακεί .

«Ήρθε πριν από τέσσερις ημέρες στο σπίτι μου ο Άνθιμος με το μωρό και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή. Κάτσαμε το μεσημέρι και φάγαμε μαζί. Δε συνέβη τίποτα. Ήταν πολύ αγαπημένοι όταν τους είδα». Σε άλλη του δήλωση παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Άνθιμο γιατί θέλει να είναι διακριτικός και για να μην τον πιέσει ,ωστόσο είπε ότι έχει την εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει με την πεθερά του χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

https://www.youtube.com/watch?v=CZO9Rnb5_TI

Ο Άνθιμος Ανανιάδης από ό,τι φαίνεται δεν ήταν μόνο ατίθασο παιδί αλλά συνεχίζει και ως ενήλικας. Τα επεισόδια της ζωής τους δηλώνουν πόσο ευεργετημένος έχει υπάρξει κατά καιρούς αλλά και τις πληγές που κουβαλάει από τη μέχρι τώρα πορεία του. Μένει να δούμε τα επεισόδια που βρίσκονται μπροστά μας.

Σχετικά άρθρα