“Barbie Feet”: το νέο trend για τις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες στο Instagram!

Τα trend στα social media και ειδικά στο Instagram γεννιούνται το ένα μετά το άλλο! Τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών, είναι ευκαιρία να ανεβάσεις φωτογραφίες από εξόδους ή ακόμα και από την παραλία, αν είσαι από εκείνες που σου αρέσει να… εκτίθεσαι πολύ στα social media! Ποιο είναι το μυστικό των καλοκαιρινών φωτογραφιών σου; Ονομάζεται “Barbie feet” και παραπέμπει στις γνωστές σε όλες μας κούκλες!

Τι είναι ακριβώς;

Πρόκειται για μια πόζα που μπορεί ήδη να έχεις κάνει σε διάφορες φωτογραφίες σου γιατί είναι αρκετά σέξι και κολακευτική για το γυναικείο σώμα! Ουσιαστικά αυτό που χρειάζεται είναι να φανταστείς ότι… βρίσκεσαι πάνω σε τακούνια! Φυσικά αν προσπαθήσεις να το κάνεις και με τα δυο πόδια, το πιο πιθανό είναι να… φας καμιά τούμπα, οπότε αρκεί να σταθείς με τις μύτες στο ένα σου πόδι, ενώ το άλλο θα κρατάει ισορροπία! Γιατί ονομάζεται έτσι η στάση; Μα γιατί η Barbie είναι πάντα στις μύτες! Κι αν δεν το χεις προσέξει ποτέ, είναι ώρα να το παρατηρήσεις!

Η ίδια η εταιρεία της Barbie, η Μattel, κυκλοφόρησε το 2015 κάποιες Barbie με … φυσιολογική στάση ποδιών. Ωστόσο οι κλασικές Barbie που κυκλοφορούν στο εμπόριο στέκονται σε αόρατα τακούνια, ακόμα κι αν είναι ξυπόλητες!

Γιατί να ποζάρεις έτσι;

Δε χρειάζεται να… σκοτωθείς για να ανεβάσεις μια σέξι πόζα στα social. Ωστόσο το συγκεκριμένο trend είναι αρκετά κολακευτικό για το γυναικείο σώμα!

Δες μερικά παραδείγματα για να πάρεις ιδέες: 

????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

This rock formation is pretty heavy! ???? @revolve #revolvearoundtheworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Justice (@victoriajustice) στις

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από independent.co.uk.

Σχετικά άρθρα