Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/07

Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μας ανακουφίζει λίγο από το «βάρος» της έκλειψης, προσφέροντας μας σιγουριά, ουσιώδη θετικά αποτελέσματα και μόνιμη εύνοια σε Έρωτα και Χρήμα! Οι πιο τυχεροί; Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς σήμερα, Κριέ, να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Έχει ξεκινήσει μια περίοδος, που θα δεις πολλές καταστάσεις να παίρνουν την σειρά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα είναι μεγάλη. Πρέπει να μη σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω, ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις κι αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Προσπάθησε, Δίδυμε, να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν καλές επιρροές. Μην κινηθείς καθόλου βιαστικά, διότι είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις και θα στενοχωρηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς, Καρκίνε, να κάνεις σημαντικές αλλαγές και ν’ αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη δυναμικότητα. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς, όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι στα ύψη της.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα έχεις έντονη ενεργητικότητα κι όρεξη να τελειώσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες κι υποχρεώσεις που έχεις. Η καλή σου διάθεση σήμερα θ’ ανεβάσει την κοινωνικότητα σου και μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Πολλές αρνητικές καταστάσεις θα λυθούν με τη θετικότητα που θα έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε μου, μην αφεθείς σε κάποιες μικρές δυσκολίες που μπορεί να έρθουν. Μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Για ν’ αποφύγεις παρεξηγήσεις, φρόντισε να προσέξεις τι θα πεις στους άλλους και μέτρα καλά τα λόγια σου. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική από τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για ν’ ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η οξυμμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σ’ απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Θέλεις να βάλεις σ’ εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις, ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις όμως, αφού οι προσπάθειές σου θα είναι πολύ καλές και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα στα οποία προχώρησες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία – αποβαίνει σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα, μπορείς να ξεκινήσεις και το πλάνο για τη σταδιακή υλοποίηση των σχεδίων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από σήμερα, Αιγόκερε, θ’ αρχίσεις να δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τον εαυτό σου και να κάνεις πιο οργανωμένα πράγματα. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα. Η ανταγωνιστική στάση σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Προχώρα στους στόχους σου, χωρίς να σε αποσπάσει το παραμικρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από σήμερα, Υδροχόε, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα έρθουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουν, για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που φαίνεται να έχεις το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχεις ένταση σήμερα, Ιχθύ, αλλά κι ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά ζητήματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα, θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά φρόντισε να μη σε πτοήσουν ούτε στο ελάχιστο.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα