Η Μελάνια Τραμπ σαν αρχαιοελληνική θεά “έλαμψε” στο Λονδίνο!

Ήθελε μάλλον ένα μικρό διάλειμμα για να… πάρει τα πάνω της… Με το που επανήλθε στις δημόσιες εμφανίσεις η Μελάνια Τραμπ, έχει καταπλήξει τα πλήθη με τις στιλιστικές επιλογές της και έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων, άλλοτε θετικών και άλλοτε αρνητικών!

Αυτές τις μέρες συνοδεύει τον άνδρα της Ντόναλντ Τραμπ στην Ευρώπη και μάλιστα βρέθηκε με πολλές Πρώτες Κυρίες. Ήταν αδιαμφισβήτητα αυτή που ξεχώρισε ανάμεσα σε τόσες καλοντυμένες συζύγους αρχηγών κρατών!

Η χθεσινοβραδινή εμφάνισή της στη Μεγάλη Βρετανία ωστόσο ήταν το… κάτι άλλο! Επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα φόρεμα, σε αρχαιοελληνικό στιλ, μακρύ, αέρινο, που αναδείκνυε το σώμα της, το ύψος, την κορμοστασιά της, τη θηλυκότητά της και την έκανε να μοιάζει σαν… Θεά της αρχαίας Ελλάδας ή ακόμα και σαν… πριγκίπισσα του παραμυθιού! Το φόρεμα το συνδύασε με ασορτί κίτρινες γόβες!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=KblDTONkbV8

Στο Ιnstagram βέβαια η εμφάνιση αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με την πιο… πρωτότυπη παρατήρηση να έρχεται από τον χώρο του Disney! Κάποιοι σχολίασαν ότι η Μελάνια τούς θύμισε την Belle από το “Πεντάμορφη και το Τέρας”.

Δείτε σχετική ανάρτηση:

Our beautiful & elegant First Lady Melania ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) στις

Σχετικά άρθρα