Ο Δημήτρης Μπάσης live στο Φουγάρο

Αυτή την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο Φουγάρο, ο Δημήτρης Μπάσης δίνει ένα καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό του Ναυπλίου, μετά από ένα χειμώνα με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, καθώς και την πρόσφατη περιοδεία του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και αγαπημένα μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα, κλασσικά, ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, θα μας ταξιδέψουν και θα μας ψυχαγωγήσουν!

Το Φουγάρο θα πλημμυρίσει «Ψίθυρους Καρδιάς», «Ζωή», «Χαμοπούλια», και θα φτάσει μέχρι τα «Λαδάδικα», το «Σώσε με», το «Βρέχει φωτιά στη Στράτα μου» αλλά και το πρόσφατο «Χάνομαι» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου, που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, κέφι και αλήθεια, που έχτισαν τη μοναδική σχέση του Δημήτρη Μπάση με το κοινό του.

Μαζί του η Νικόλ Σαραβάκου, η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια με την κρυστάλλινη φωνή, που συνεργάζεται ήδη με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Πρόβα και Πάμε» με 14 τραγούδια, σημαντικές συνεργασίες με το Γιώργο Νταλάρα και το Δημήτρη Μπάση, εμπλουτισμένα με δημιουργίες των Βασίλη Τσιτσάνη, Χρήστου Νικολόπουλου, Κώστα Λειβαδά, Μανώλη Λιδάκη και πολλών ακόμα.

Οργάνωση παραγωγής: 360 Entertainment

Την ημέρα της εκδήλωσης το Φουγάρο θα ανοίξει για το κοινό από τις 8μμ και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με εισιτήριο για τη συναυλία.

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 13/07/2018

Ώρα: 22.00

Τοποθεσία: Φουγάρο, Ασκληπιού 98, Ναύπλιο

Eισιτήρια: Γενική είσοδος: 12€ | Για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν

Προπώληση: Viva.gr | FOUGARO Café, 27520 47347 | En Lefko Modern Bistro, Άργος, 27510 63640

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 27520 47300 | www.fougaro.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα