Έλλη Στάη: Τηλεοπτικό comeback με διπλό ρόλο;

H Έλλη Στάη απουσιάζει από την… ενεργό τηλεοπτική δράση αλλά όλα δείχνουν ότι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με διπλό ρόλο.

Σύμφωνα με το Newsit.gr, τα στελέχη του EPSILON θέλουν την επόμενη σεζόν το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους να έχει «άρωμα γυναίκας» και όπως είναι λοιπόν λογικό θέλουν στο «τιμόνι» του να είναι η Έλλη Στάη.

Όπως γράφει το newsit.gr, οι συναντήσεις της δημοσιογράφου με τα στελέχη του σταθμού πήγαν πολύ καλά και το μόνο που απομένει είναι η οριστική συνάντηση που έχει καθοριστεί για τα μέσα της επόμενης βδομάδας.

Οι καλά γνωρίζοντες όμως και τις δύο πλευρές θεωρούν ότι είναι μία… τυπική διαδικασία και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η Έλλη Στάη θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές αναλαμβάνοντας το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του σταθμού που θα έχει και τη δική της «σφραγίδα».

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο τραπέζι δεν τέθηκε μόνο η παρουσίαση του δελτίου αλλά και εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή που θα έχει… τη ματιά της Έλλης.

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα