Μικ Τζάγκερ: «Ράγισε» η καρδιά του θρύλου που… έκαιγε καρδιές – Οι 4.000 γυναίκες, τα 8 του παιδιά και τα δάκρυα που έχυσε για την Αντζελίνα Τζολί

Στο νοσκομείο βρίσκεται ο θρυλικός τραγουδιστής των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ. Ο frontman του μυθικού συγκροτήματος αναμενόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, στον απόηχο της αναβολής της περιοδείας του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική για ιατρικούς λόγους, έγραψε ο αμερικανικός ιστότοπος Drudge Report, επικαλούμενος μη κατονομαζόμενες πηγές.

Από την πλευρά του, ο ιστότοπος Page Six της New York Post, που επίσης επικαλείται ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι η επέμβαση περιλαμβάνει την τοποθέτηση στεντ στην καρδιά του τραγουδιστή.

Οι εκπρόσωποι του Τζάγκερ στις ΗΠΑ δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Reuters να σχολιάσουν σχετικά. Ένας εκπρόσωπος Τύπου του βρετανικού συγκροτήματος στο Λονδίνο αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το άρθρο του Drudge Report.

Το συγκρότημα ανέβαλε την περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά προκειμένου να δώσει στον Τζάγκερ τον χρόνο που χρειάζεται για να υποβληθεί σε ιατρική θεραπεία, ανακοινώθηκε το Σάββατο, χωρίς να προσδιορίζεται σε ποια ακριβώς θεραπεία θα υποβληθεί ο διάσημος καλλιτέχνης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αναμένεται η πλήρη ανάρρωσή του.

Πότε αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή ο Τζάγκερ;

Ο 75χρονος αναμένεται πίσω στη σκηνή έως το καλοκαίρι, γράφει το Drudge Report. Η περιοδεία των Rolling Stones στη Βόρεια Αμερική είχε προγραμματιστεί από τις 20 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου.

Χθες Κυριακή, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μικ Τζάγκερ στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντας, στην παραλία με τη σύντροφό του, την χορεύτρια μπαλέτου Μέλανι Χάμρικ, τον γιο τους, και την κόρη του Τζόρτζια Μέι, ένα από τα επτά ενήλικα παιδιά του.

«Λυπάμαι πολύ για τους φαν που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για ΗΠΑ και Καναδά. Το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα «δουλέψω» πολύ σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομ στη σκηνή. Για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους», ήταν το μήνυμα του 75χρονου Τζάγκερ στα social media.

«Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ να αναρρώσει πλήρως, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», είπε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του διάσημου συγκροτήματος, όπως έγραψε το περιοδικό Rolling Stone. Ο Μικ Τζάγκερ αναμένεται να επιστρέψει πίσω στη σκηνή γύρω στο καλοκαίρι.

Με την ταμπέλα του… γκαντέμη

Φαίνεται, πάντως, ότι η ατυχία του μεγάλου τραγουδιστή τον κυνηγάει καιρό τώρα, ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια, οπότε κι έχει βρεθεί στο… στόχαστρο των μίντια για πολλούς και διάφορους λόγους, όχι απαραίτητα μουσικούς ή προσωπικούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την ρετσινιά του «γκαντέμη» έχει αποκτήσει ο Μικ Τζάγκερ ύστερα και από τον τελευταίο αγώνα Αγγλία Κροατία στο Μουντιάλ. Εκείνοι που παρακολουθούν τον μεγάλο τραγουδιστή έχουν προσέξει ότι όσες φορές υποστηρίζει μία ομάδα στο ποδόσφαιρο τότε εκείνη είναι που θα χάσει…

Το φαινόμενο έχει καταγραφεί πολλές φορές με αποτέλεσμα να έχει βγει το όνομα στον Μικ Τζάκερ. Το αποκορύφωμα ήταν το ιστορικό ματς Γερμανίας -Βραζιλίας, όπου η δεύτερη έχασε με 7-1 φυσικά ύστερα από τις δηλώσεις του ροκ σταρ ότι υποστήριζε την Βραζιλία. Και τα στοιχεία συνεχίζονται.

Ο Μικ Τζάγκερ σίγουρα έχει καταλάβει στο πετσί του την παροιμία που λέει καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!

C’mon England! ????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mick Jagger (@mickjagger) στις

Για μας το ¨τρολάρισμα¨ που έχει φέρει στο προσκήνιο τον μεγάλο ροκ σταρ είναι η καλύτερη αφορμή για να καταπιαστούμε με τη δική του ιστορία. Το όνομα Μικ Τζάγκερ έχει ταυτιστεί με το ιστορικό συγκρότημα Rolling Stones αλλά και με μία ολόκληρη γενιά. Η εποχή του sex, drugs and rock ‘n’ roll ήταν φτιαγμένη για τον μεγάλο τραγουδιστή, μουσικό και στιχουργό ο οποίος λάτρευε …και τα τρία.

Πώς ξεκίνησαν οι Rolling Stones;

Ο Μικ Τζάγκερ γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1943 και μεγάλωσε σε μία γειτονιά του Κεντ της Αγγλίας. Σε ηλικία μόλις 7 ετών γνωρίστηκε με τον Κιθ Ρίτσαρντς με τον οποίο ήταν συμμαθητές και φίλοι. Τα δύο αγόρια χωρίστηκαν σε ηλικία 11 ετών όταν η οικογένεια Τζάγκερ μετακόμισε. Κανείς από τους δύο δεν μπορούσε τότε να φανταστεί ότι η παιδική τους φιλία θα οδηγούσε αργότερα στη δημιουργία ενός ιστορικού συγκροτήματος που μαθεύτηκε σε κάθε γωνιά της γης.

Η ιστορία ίσως είχε εξελιχθεί κάπως αλλιώς αν οι δύο παιδικοί φίλοι δεν είχαν συναντηθεί τυχαία στον σταθμό του τρένου του Ντάρτφορντ. Ήταν το 1960 όταν και οι δύο ήταν 17 χρονών. Η αγάπη τους για τη μουσική και συγκεκριμένα για την blues ήταν που τους έφερε κοντά για ακόμη μία φορά και οδήγησε αργότερα στους Rolling Stones.

Happy birthday @officialkeef love Mick

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mick Jagger (@mickjagger) στις

Το συγκρότημα στην ουσία δημιουργήθηκε με σκοπό να παίζει blues. Η πρώτη τους περιοδεία ήταν μία παταγώδης …αποτυχία ενώ οι δημοσιογράφοι τους κορόιδευαν στις συνεντεύξεις λόγω της εμφάνισής τους. Όλα αυτά βέβαια πριν κυκλοφορήσει το κομμάτι που τους άνοιξε τον δρόμο. Το «I can get no satisfaction» ήταν το εισιτήριό τους για μία δοξασμένη πορεία.

Το όνομα του συγκροτήματος με τους εκατομμύρια θαυμαστές βγήκε εντελώς …τυχαία. Όταν σε μία συνέντευξη ρωτήθηκαν πώς είχαν ονομαστεί ο ΜπράιανΤζόουνς(μέλος του συγκροτήματος) είδε τυχαία στο πάτωμα έναν δίσκο του Muddey Waters, το μάτι του έπεσε στο κομμάτι «Rollin Stones Blues» και αυτό απάντησε και στον δημοσιογράφο.

Οι έρωτες και τα πάθη που έφταναν στα όρια της σεξουαλικής εξάρτησης

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ο Μικ Τζάγκερ έχει συνευρεθεί με περίπου…4.000 γυναίκες. Αυτό τουλάχιστον είχε εξομολογηθεί στην Κάρλα Μπρούνι σύμφωνα με την ίδια.
Την περίοδο που πρωτοεμφανίστηκαν οι Στόουνς ο Μικ Τζάγκερ διατηρούσε δεσμό με το μοντέλο Κρίσι Σρίμπτον την οποία γνώρισε ως φοιτητής στο London School of Economics, στα 19 του.
Στην αρχή ήταν μαγεμένος μαζί της και υπολόγιζαν να παντρευτούν αλλά ξαφνικά ο Mick έγινε rockstar, και το 1966 την χώρισε. Ο χωρισμός τους στοίχισε τόσο πολύ στην Κρίσι που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Τελικά ο Μικ ήταν που την έσωσε τελευταία στιγμή από τον θάνατο.

Πριν ακόμα όμως τελειώσει οριστικά η σχέση του με την Κρίσι Σρίμπτον είχε ξεκινήσει το ειδύλλιό του με την τραγουδίστρια Μαριάν Φέιθφουλ η οποία υπήρξε και ο πρώτος του μεγάλος έρωτας. Εκείνη ήταν ένας ξανθός άγγελος για την Αγγλία μέχρι που υποστήριξε στην δημόσια ότι ήταν υπέρ των ναρκωτικών. Κάτι που βέβαια χαρακτήριζε τη ζωή της . Μάλιστα είχε συλληφθεί με τον Μικ Τζάγκερ για χρήση ναρκωτικών. Η εξάρτηση ήταν που την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας και την έκανε να χάσει την κηδεμονία του γιου της αλλά και τον ίδιο τον Τζάγκερ.

Σειρά για τον τραγουδιστή είχε η Μάρσα Χατ η οποία έφερε στον κόσμο το παιδί του, γεγονός που δεν οδήγησε σε γάμο αλλά στην δικαιοσύνη όπου κατέφυγε η ηθοποιός για να αναγνωρίσει ο Μικ την κόρη του. Αφού εγκατέλειψε και την Μάρσα Χατ ξεκίνησε δεσμό με την Μπιάνκα. Αυτή η γνωριμία ήταν που οδήγησε για πρώτη φορά τον Μικ Τζάγκερ στα σκαλιά της εκκλησίας. Μαζί απέκτησαν μία κόρη. Δεν είχε φτάσει φυσικά η στιγμή που θα ζούσε μία ήσυχη οικογενειακή ζωή.

Πηγή: instagram.com@mickjagger

Η ώρα της Τζέρι Χολ!

Στη ζωή του μπήκε η Τζέρι Χολ η γυναίκα σταθμός στη ζωή του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Let’s stick together». Τότε η Τζέρι Χολ είχε δεσμό με τον τραγουδιστή Μπράιαν Φέρι γεγονός που δεν εμπόδισε κανέναν από τους δύο να συνάψουν σχέση. Ύστερα από 15χρόνια σχέσης το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε 2 αγοράκια και 2 κοριτσάκια. Ο άπιστος Τζάγκερ δεν μπορούσε ωστόσο να…¨¨γιατρευτεί¨. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε οριστικά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ωστόσο ο Μικ Τζάγκερ πολύ νωρίτερα είχε πέσει στην αγκαλιά της Κάρλα Μπρούνι. Η Τζέρι Χολ πριν τον χωρίσει οριστικά του είχε πει να πάει σε ειδικό γιατί πίστευε ότι ήταν εθισμένος στο σεξ.

Όταν έφτασε να …κλαίει για την Αντζελίνα Τζολί

Ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Πολλές ήταν οι διάσημες που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον άτακτο τραγουδιστή. Στις βιογραφίες που έχουν γραφτεί τα ονόματα είναι ατελείωτα. Η Τζάκι, η Ούμα Θέρμαν, η Έιμι Γουάινχάουζ, η Πίπα Μίντλεον, η Μπριζίτ Μπαρντώ και η πριγκίπισσα Μάργκαρετ είναι μερικά από αυτά. Φυσικά η εκδίκηση όλων αυτών των γυναικών που απογοήτευσε ήρθε μέσω της Αντζελίνα Τζολί. Ήταν η μοναδική που θα λέγαμε ότι δεν ήταν κατάκτηση του Μικ Τζάγκερ αλλά το αντίστροφο. Όπως έχει γραφτεί σε βιογραφία του τραγουδιστή, όταν γνωρίστηκε με την Αντζελίνα είχε μαγευτεί από την… αγριάδα της. Το γεγονός ότι τον φόβιζε λίγο ήταν εκείνο που τον εξίταρε. Εκείνη άργησε πολύ να πέσει στην αγκαλιά του και όταν το έκανε φρόντιζε να τον χρησιμοποιεί μόνο για το σεξ. Η εξάρτησή του από εκείνη ήταν που τον έφτασε να της αφήνει μηνύματα στον τηλεφωνητή και να τη ζητάει κλαίγοντας. Η συνήθεια μάλιστα που είχε το τότε μοντέλο να τον εγκαταλείπει αμέσως μόλις τελείωναν το σεξ ήταν που τον τρέλαινε.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) στις

Φυσικά μυαλό δεν έβαλε…

Πριν δύο χρόνια περίπου απέκτησε άλλο ένα αγοράκι με την χορεύτρια μπαλέτου Μέλανι Χάμρικ. Το συγκλονιστικό δεν είναι μόνο ότι ο Μικ Τζάκερ έγινε πατέρας στα 73 του , ούτε ότι είναι το 8ο του παιδί αλλά κυρίως το γεγονός ότι το έκανε με την… 44 χρόνια μικρότερή του Μέλανι.

Η σύντροφός του, Λόρεν Σκοτ, που αυτοκτόνησε

Πριν 4 χρόνια περίπου η είδηση ότι η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ αυτοκτόνησε έκανε τον γύρο του κόσμου. Η σχεδιάστρια μόδας Λόρεν Σκοτ βρέθηκε νεκρή ενώ ο Μικ Τζάγκερ βρισκόταν σε περιοδεία. Τα χρέη πιστεύεται ότι οδήγησαν την άτυχη γυναίκα σε αυτή την κίνηση. Τότε ήταν που τα σχόλια για τον Μικ Τζάγκερ άρχισαν να γίνονται αρνητικά. Ο λόγος ήταν ότι πολλές από τις συντρόφους ή τις πρώην συντρόφους του Μικ Τζάγκερ είχαν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Βεβαία στις προηγούμενες είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα…

Happy birthday L’Wren. MJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mick Jagger (@mickjagger) στις

Όταν ο Μικ Τζάγκερ βρέθηκε στο κρεβάτι του Ντέιβιντ Μπάουι

Σύμφωνα με κάποιες βιογραφίες που έχουν γραφτεί για εκείνον αλλά και σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον του ο Μικ Τζάγκερ δεν είχε μόνο επιτυχίες στο γυναικείο φύλο αλλά και στο… αντρικό. Η πρώην γυναίκα του Ντέιβιντ Μπάουι είχε πει σε συνέντευξή της ότι είχε βρει στο κρεβάτι τον άντρα της με τον Μικ Τζάγκερ και ήταν βέβαιο ότι είχαν κάνει σεξ. Βέβαια λίγο αργότερα το πήρε πίσω λέγοντας ότι μπορεί απλά να …κοιμούνταν. Μπορεί λοιπόν να μην είναι και το πιο φερέγγυο άτομο ωστόσο καμία πλευρά δεν διέψευσε τις δηλώσεις της.

Ο Μικ Τζάγκερ είναι ένας μουσικός θρύλος αλλά και ένας ροκ σταρ. Η ζωή του αλλά και τα…ατοπήματά του είναι αδύνατον να χωρέσουν σε ένα άρθρο. Είναι από εκείνους που καλώς ή κακώς έζησαν το μότο του sex, drugs and rock ‘n’ roll. Ο Μικ Τζάγκερ μπορεί να είναι 75 χρονών ωστόσο θα είναι πάντα ο ορισμός του αιώνιου έφηβου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στο νοσοκομείο ο Μικ Τζάγκερ – Ακυρώνονται οι συναυλίες των Rolling Stones

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ μιμείται τον Μικ Τζάγκερ: Απλά απολαυστικός (βίντεο)!

Μικ Τζάγκερ: Γιατί διεκδικεί τον τίτλο του… εθνικού γκαντέμη στη χώρα του;

Σχετικά άρθρα