Ο Σάκης Ρουβάς παίζει μπιτς βόλεϊ στην Ιο

Στην πιο διάσημη παραλία της Ίου τον Μυλοπότα ξεκίνησαν την Παρασκευή οι αγώνες του κυρίως ταμπλό του τουρνουά Beach Volley Ios Open. Η διοργάνωση άψογα οργανωμένη έχει κερδίσει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την φιλοξενία και τις παροχές που τους προσφέρει αλλά και από το γεγονός ότι οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν κάνουν βουτιά στη θάλασσα, που απέχει ελάχιστα μέτρα από τα γήπεδα που έχουν στηθεί. Μέσα στους ανθρώπους που «έκλεψαν» κυριολεκτικά την παράσταση την χθεσινή ημέρα, ήταν ο γνωστός καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, που εθεάθη από τον φωτογραφικό φακό του SportyCyclades24.gr να παίζει μπιτς βόλει.

rouvas-beach-voley
Φωτογραφία: SportyCyclades24.gr

Διακοπές για την οικογένεια Ρουβά

Κατά τα άλλα η οικογένεια Ρουβά κάνει καλοκαιριές διακοπές και η Κάτια Ζυγούλη fan του Instagram ανεβάζει οικογενειακά στιγμιότυπα. Στο φακός της πόζαραν ο σύζυγος της ο οποίος έχει στους ώμους του την πανέμορφη κόρη τους Αναστασία.

 

Ο Σάκης Ρουβάς είναι πολύ γυμνασμένος και φαίνεται

Και ο Σάκης Ρουβάς όμως ανέβασε φωτογραφία του στο Instagram όπου απολαμβάνει το μπάνιο του κατά τη δύση του ηλίου. Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Βουτιά στο απέραντο μπλε της Ιου».

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα