Eτοιμάζουν super bachelor για Τανιμανίδη – Μπόμπα

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος παρουσίασε και φέτος το Survivor, με τη Χριστίνα Μπόμπα, έχει ξεκινήσει και όπως γράφει το ένθετο Real life της Real έχουν ξεκινήσει ταυτόχρονα και οι προετοιμασίες από τους φίλους του ζευγαριού για το μπάτσελορ πάρτι που ετοιμάζουν.

Ο Τανιμανίδης μετά το τέλος των γυρισμάτων του Survivor ετοίμασε ένα υπέροχο γεύμα για να ευχαριστήσει τους οικείους του για τους έξι μήνες που ήταν μακριά τους, στο οποίο κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν ο γάμος τους που θα γίνει σε λιγότερο από δύο μήνες στη Σίφνο.

Στο ίδιο νησί θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν το μυστήριο και το μπάτσελορ πάρτι. «Το μπάτσελορ του Σάκη και της Χριστίνας δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Θα είναι ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις» δήλωσε στην εφημερίδα ένας από τους φίλους του ζευγαριού.

 

Πηγή: star.gr

 

Δείτε επίσης:

Μαρίνα Βερνίκου: Η πανέμορφη κουμπάρα της Χριστίνας Μπόμπα που κατάγεται από οικογένεια εφοπλιστών- Ο υφυπουργός πατέρας της, τα ταξίδια σε 115 χώρες και οι φωτογραφίες από την Κούβα 

Σχετικά άρθρα