Οι πιο… κλασικές στάσεις στο σεξ: Πώς θα τις τελειοποιήσεις

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που υποστηρίζουν ότι το κλασικό είναι και διαχρονικό και επιδιώκεις κλασικές στάσεις στο σεξ, τότε το παρακάτω κείμενο είναι σχεδόν σίγουρο ότι όχι μόνο θα σε βρει σύμφωνη, αλλά θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τις κλασικές στάσεις στο σεξ.

Εδώ θα διαβάσεις τρόπους για να κάνεις τις βασικές στάσεις στο σεξ και μια ελαφριά παραλλαγή να τις τελειοποιήσεις, χαρίζοντας τόσο σε σένα όσο και στον σύντροφό σου ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής ηδονής.

«Ιεραποστολικό»

Την… πόζα την ξέρεις: Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα στο κρεβάτι, το τραπέζι ή όπου αλλού επιθυμείς και ο καλός σου παίρνει θέση ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια σου, ξαπλωμένος μπρούμυτα και στηριζόμενος στα χέρια του. Εάν ήδη είσαι φίλη της συγκεκριμένης στάσης, τότε υπάρχει μια παραλλαγή με την οποία θα τρελαθείς!

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις τα πόδια σου που είναι ήδη ελαφρώς λυγισμένα προς το στήθος σου. Με τον τρόπο αυτό από τη μια κάνεις βαθύτερη τη διείσδυση του πέους του συντρόφου σου και από την άλλη «στενεύεις» τον κόλπο σου κάνοντας την τριβή σας ακόμα πιο έντονη.

Στα «τέσσερα»

Κλασική, πολυφορεμένη και απολύτως, πετυχημένη, η στάση στα τέσσερα είναι αυτό που λέμε ότι «πάει με όλα». Τι σημαίνει αυτό; Ότι άσχετα με το ύψος, τον όγκο, αλλά και το μέγεθος του πέους του συντρόφου σου πάντα μα πάντα μπορείτε να εφαρμόσετε την στάση στα τέσσερα με εκπληκτικά αποτελέσματα σε επίπεδο οργασμού.

Όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις μέχρι τώρα εσύ στηρίζεσαι αρχικά στα γόνατά σου, πάντα πλάτη στον καλό σου και χαμηλώνεις την κοιλιά σου προς το στρώμα. Έτσι υψώνεις όσο το δυνατό περισσότερο τα οπίσθιά σου και χαρίζεις μια εντυπωσιακή σε βάθος και ένταση διείσδυση στον καλό σου. Για να τελειοποιήσεις τη στάση αυτή, απλά όπως είσαι στημένη πέρασε το ένα σου χέρι ανάμεσα στα πόδια σου και τέντωσέ το τόσο ώστε να αγγίξεις τους όρχεις του καλού σου. Χαϊδεύοντάς τους τον ερεθίζεις ακόμα περισσότερο και η κορύφωση δεν θα αργήσει. Επίσης, μπορείς με την ίδια κίνηση να χαϊδεύεις την δική σου κλειτορίδα, ώστε να έχεις παράλληλα κολπικό και κλειτοριδικό οργασμό.

Εσύ από πάνω

Στη στάση η γυναίκα από πάνω, εσύ έχεις τον πρώτο λόγο και κάνεις το κουμάντο στην ερωτική επαφή. Αυτό συμβαίνει καθώς έτσι ελέγχεις τον ρυθμό και την ένταση της διείσδυσης κάτι που σε κάνει να έχεις τον πρώτο λόγο στο πότε θα «τελειώσεις».

Κλασική στάση και γνωστή ως προς την εφαρμογή της (ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ τον «καβαλάς»), όμως μια και μόνο κίνηση από τη μεριά σου θα σε κάνει να φτάσεις σε πολλαπλό οργασμό: Την ώρα της διείσδυσης με τον αντίχειρά σου τρίψε την κλειτορίδα σου με την ένταση που εσύ επιθυμείς. Οργασμός; Εγγυημένος.

Το «κουτάλι»

Η ιδανική στάση για πρωινό σεξ και για ζευγάρια που θέλουν να δείξουν την οικειότητα και την αγάπη τους. Ξάπλωσε στο ένα σου πλευρό με τον καλό σου να παίρνει θέση σχεδόν κολλητά στην πλάτη σου. Λύγισε ελαφρώς τα πόδια σου, ώστε να διευκολύνεις τη διείσδυση του συντρόφου σου.

Για να κάνεις τη στάση αυτή ακόμα καλύτερη μπορείς να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να σου κρατάει το πόδι που είναι στην εξωτερική πλευρά ψηλά και λυγισμένο με το ένα του χέρι. Με τον τρόπο αυτό η διείσδυση γίνεται ακόμα καλύτερη ενώ και εσύ μπορείς πιο εύκολα με το ελεύθερο χέρι σου να «παίξεις» με την κλειτορίδα σου.

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στάση «κουτάλι»: Απλές συμβουλές για να την τελειοποιήσεις!

Γυναικείος αυνανισμός: Τι φαντασιώνεται μια γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό;

Σχετικά άρθρα