Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Λιανός: Ποια η αλήθεια για τις σχέσεις τους;

Η είσοδος του Γιώργου Λιανού τον περασμένο Φεβρουάριο στο Survivor σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η συνύπαρξη του με τον Σάκη Τανιμανίδη ήταν ένα μήνυμα προς τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή από την παραγωγή.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης ο Γιώργος Λιανός φρόντισε να δώσει τέλος σε όλα όσα γράφτηκαν για τις σχέσεις ανάμεσά τους. Μιλώντας στο «TV Έθνος» ξεκαθάρισε για τις σχέσεις ανάμεσά τους, λέγοντας:

«Ειλικρινά γελούσα πάρα πολύ με κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι υπάρχει έχθρα μεταξύ μας. Ήμασταν μαζί στην παραλία ή στο γύρισμα (στον Άγιο Δομίνικο) και λέγαμε ότι κάποιος το έχει φανταστεί.».

Κάνουνε δηλαδή οι δύο παρουσιαστές παρέα; «Με τον Σάκη περνούσαμε και ώρες και μέρες μαζί και νομίζω ότι έκανα έναν πολύ καλό φίλο. Γυρίζοντας έχω στις αποσκευές μου μια πολύ δυνατή και πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ο Σάκης ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα με πήρε με το αμάξι να με γυρίσει, να μου δείξει πως ζούμε στην περιοχή , πως κινούμαστε, που τρώμε, πράγματα που έχεις απορία όταν πηγαίνεις σε ένα καινούριο μέρος. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε μαζί μου στο πρώτο γύρισμα για να με συμβουλεύσει, για να με βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που ήρθε και με αποθέωσε πραγματικά ενισχύοντας την ψυχολογία ότι, φίλε, το έχεις, σε είδα, είσαι πάρα πολύ καλός, συνέχισε έτσι. Με έκανε να νιώσω άνετα, χωρίς δόση ανταγωνισμού», διευκρίνισε ο Γιώργος Λιανός.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα