Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/07

Τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αυτή την φορά του 3ου δεκαημέρου, είναι και πάλι οι τυχεροί της ημέρα! Ο Ήλιος βρίσκεται σε εξάγωνο με Σελήνη και ως εκ τούτου το συναίσθημα γίνεται πράξη και εξομολόγηση! Σήμερα είμαστε αυτό που αισθανόμαστε!

ΚΡΙΟΣ: Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, Κριέ. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μάλλον βρίσκεσαι. Κοίτα τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, προσπάθησε να προγραμματιστείς καλύτερα και θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα κι η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις βάλει στο μυαλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να πετύχεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές ίσως σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε ταλαιπωρούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργάνωσε τη μέρα σου, Καρκίνε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει, αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές διεργασίες, διαφορετικά θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, Παρθένε, μείνε μακριά τους, αφού το μόνο που κάνουν, είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα κι η επιτυχία δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, μην κινηθείς παρορμητικά, διότι κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις αυτή τη μέρα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά απόφυγε να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν κάπου, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Θα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να ηρεμήσεις λίγο από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια πληθώρα αλλαγών στη ζωή σου, Αιγόκερε, έρχεται αυτές τις μέρες. Το ζήτημα με σένα είναι ότι αγχώνεσαι για θέματα, τα οποία δεν έχεις προγραμματίσει, αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός ν’ αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους κι εσύ να είσαι απλώς θεατής. Χωρίς άγχος όμως και κυρίως χωρίς αμφιβολία για το αύριο, ξέροντας ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα, Υδροχόε, απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Κοίτα να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει.

ΙΧΘΥΣ: Από σήμερα, Ιχθύ, επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και ν’ αποβάλλεις οτιδήποτε ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου, κι η ανταμοιβή δε θα αργήσει να έρθει. Μην αδρανήσεις για οποιονδήποτε λόγο, αφού ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ καλή.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 17/07

Σχετικά άρθρα