Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 17/07

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις και μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης. Άλλωστε δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλει σε αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε άτομα που θέλεις να κάνεις σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Εσύ που ακόμα αναζητάς το κατάλληλο ταίρι, φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου γιατί γύρω σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς, αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην την βλέπεις.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σου και πληγώνουν τον ερωτισμό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, η μέρα σε παροτρύνει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Φρόντισε να μην δώσεις συνέχεια, για να μπορέσεις να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ και να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Σου χρειάζεται… Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση που αφορά άτομο του παρελθόντος. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα σας φτιάξει το κέφι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη! Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, μην γίνεσαι ανταγωνιστικός με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου αρνητικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να του δώσεις περισσότερη σημασία.

ΙΧΘΥΣ: Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που έχεις γι’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/07

Σχετικά άρθρα