Που συχνάζουν τα 12 ζώδια;

Σου αρέσει ένας Υδροχόος, σε ελκύει ένας Ζυγός, επιδιώκεις σχέση με έναν Ταύρο; Ξέρεις που συχνάζει; Μάθε που θα συναντήσεις το κάθε ζώδιο και πώς του αρέσει να διασκεδάζει.

 

Κριός

Θα βρίσκεται σίγουρα στη πρώτη γραμμή μιας συναυλίας, το πρώτο εισιτήριο για τον Bon Jovi δόθηκε σίγουρα σε Κριό. Αν δεν είναι εκεί, θα τον βρεις καθισμένο στη μπάρα ενός εκκεντρικού club. Τον γνωρίζεις εύκολα μέσα στο πλήθος, αφού θα έχει μαζέψει γύρω του καμιά δεκαριά άγνωστα άτομα και θα αγορεύει! Επίσης, μη σου κάνει εντύπωση αν σε έναν αθλητικό αγώνα η πλειοψηφία των θεατών είναι Κριοί.

 

Ταύρος

Μπροστά από ένα λουκούλλειο γεύμα σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο, πάντα υπάρχει ένας Ταύρος. Αγαπάει και το καλό φαγητό, αλλά και το πολυτελές περιβάλλον! Δεν θα τον συναντήσετε ποτέ σε συνοικιακά bar ή club. Μάλιστα, έχουμε πληροφορίες, πως το roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία εγκαινιάστηκε από Ταύρο!

 

Δίδυμος

Σε μια κουλτουριάρικη ταινία στο σινεμά, σίγουρα στο διπλανό σας κάθισμα βρίσκεται ένας Δίδυμος! Θα ξανασυναντηθείτε και σε μια έκθεση ή μια παρουσίαση βιβλίου. Αν κανονίσατε ένα μικρό ταξίδι μέχρι την Ύδρα, θα τον βρείτε να ρεμβάζει στην κουπαστή του πλοίου, αφού όταν έχει χρόνο λατρεύει τις μικρές και ξαφνικές αποδράσεις.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν τα δικά τους στέκια, συχνάζουν σε όμορφα μπαράκια και cafe που αποπνέουν ηρεμία και χαλάρωση. Θα τους βρείτε ακόμη και σε μαγαζιά με live μουσική, που θα θυμίζουν τις παλιές, ζεστές και οικίες μπουάτ. Αν πάλι βρεθείτε στην παραλία και δείτε ένα άτομο να κάθεται στη προβλήτα με ένα σκυλάκι για συντροφιά, να ξέρετε ότι είναι Καρκίνος.

 

Λέων

Τα βόρεια προάστια της Αθήνας είναι η αγαπημένη περιοχή ενός Λέοντα, που θέλει grand καταστάσεις! Αν κατά τύχη βρεθείς στο πολυτελές bar ενός ακριβού ξενοδοχείου και στο διπλανό τραπέζι δεις ένα καλοντυμένο άτομο να απολαμβάνει το κοκτέιλ του, δε θα δυσκολευτείς να μαντέψεις το ζώδιό του. Του αρέσει η πολυτελής ζωή αλλά αγαπάει και την καλή παρέα, άρα μην απορήσεις αν τον συναντήσεις και σε ένα παρεΐστικο κουτούκι! Καταφέρνει να περνάει καλά παντού.

 

Παρθένος

Αν δεν βρίσκεται στο δωμάτιο αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων, θα είναι σίγουρα σε ένα καθαρό και προσεγμένο πιάνο bar. Δε θα τσαλακωθεί και δε θα ανακατευθεί με τη μάζα ένας Παρθένος, θέλει πάνω από όλα την ηρεμία του. Μεσημεράκι Κυριακής μπορεί να τον συναντήσεις και στον Εθνικό Κήπο, να ηρεμεί και να χαλαρώνει, απολαμβάνοντας τον περίπατό του.

 

Ζυγός

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω ένα Ζυγό! Είναι μέσα σε όλα, το μόνο ζώδιο που μπορεί να το συναντήσετε οπουδήποτε, αφού δέχεται να πάει παντού, από ένα μοντέρνο club γεμάτο κόσμο, μέχρι το ταβερνάκι της γειτονιάς. Βέβαια, λατρεύει την Τέχνη, οπότε θα τον βρείτε και σε μια καλή θεατρική παράσταση, αλλά και στην παρουσίαση του νέου CD του αγαπημένου του καλλιτέχνη.

 

Σκορπιός

Θα τον βρεις αν πας σε κάποιο παράξενο και μυστηριώδες μέρος! Ακόμα και το πλανητάριο, είναι ιδανικό για να συναντήσεις το Σκορπιό. Τα μεσάνυχτα ξεκινά η μέρα του, πιο πριν κοιμάται για να φορτίσει τις μπαταρίες του! Γνωρίζεις ένα σκοτεινό bar; Ξέρεις που είναι κάποιο club after; Μη διστάσεις, μπες μέσα και θα τον βρεις να κάθεται στη μπάρα και να κοιτάζει με διαπεραστική ματιά τον κόσμο που διασκεδάζει.

Τοξότης

Αν δεν είναι στα συγκρουόμενα του Λούνα Παρκ, να φωνάζει σαν μικρό παιδί για μαλλί της γριάς, τότε σίγουρα ετοιμάζει βαλίτσες για ένα “κοντινό” ταξίδι μέχρι τα νησιά Φίτζι. Τη μισή του ζωή, ένας Τοξότης την περνά ταξιδεύοντας. Αν δεν έχετε την όρεξη να κάνετε το ίδιο για να τον συναντήσετε, θα τον βρείτε σε ένα μεγάλο cafe να εξιστορεί τις περιπέτειές του στην παρέα του, σαν δεύτερος Κουστώ.

 

Αιγόκερως

Πίσω από ένα τεράστιο, πολυτελές γραφείο μεγάλης Πολυεθνικής εταιρείας θα συναντήστε τον Αιγόκερω! Αν δεν είναι εκεί, κάντε έναν κόπο και πεταχτείτε στο διπλανό μπιστρό. Σίγουρα θα έχει επαγγελματικό ραντεβού με τους συνεργάτες του. Όχι πως δε διασκεδάζει ποτέ, θα τον βρείτε να χαλαρώνει σε ήρεμα στέκια και στο τσακίρ κέφι, σε κάποια ροκ μουσική σκηνή.

 

Υδροχόος

Η εκστρατεία δεντροφύτευσης της καμένης Πάρνηθας, σίγουρα ήταν ιδέα Υδροχόου, που σκέφτηκε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Θα τον συναντήσετε βέβαια και σε θέατρα, σινεμά και πολιτιστικά events, αλλά όταν θελήσει να το ρίξει πραγματικά έξω, θα πεταχτεί μέχρι το Las Vegas ή στην ανάγκη, θα συμβιβαστεί και με μια γρήγορη βόλτα μέχρι το Casino Λουτρακίου.

 

Ιχθύς

Αν δεν προλαβαίνει να πεταχτεί μέχρι τη Σαντορίνη, έστω και για μια μέρα, για να δει το ηλιοβασίλεμα και να γυρίσει, τότε είναι κάπου ειδυλλιακά και ρομαντικά. Ψάξτε σε σημεία της πόλης με όμορφη θέα. Κάτω από την Ακρόπολη, κοντά στη θάλασσα ή στο café που βρίσκεται σε κάποιο ύψωμα, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει τα φώτα της πόλης από ψηλά!

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα