Άντονι Μπουρντέν: Γιατί ήθέλε να “δείρουν μέχρι θανάτου” τον Γουάινστιν;

Ο Harvey Weinstein είναι αναμφίβολα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Hollywood τους τελευταίους μήνες. Τα σκάνδαλα για τις σεξουαλικές επιθέσεις και αποπλανήσεις διαδέχτηκαν το ένα το άλλο και πλέον ο ίδιος κινδυνεύει με ισόβια φυλάκιση.

Ο γνωστός παραγωγός φιλοξένησε εκδηλώσεις και έκανε προσωπικές δωρεές στη Hillary Clinton από όταν έβαλε υποψηφιότητα για δημόσιο αξίωμα το 1999.

Ο σεφ Anthony Bourdain που έφυγε πριν λίγες εβδομάδες από τη ζωή είχε κατηγορήσει δημόσια στο Twitter την Hillary, κάνοντας λόγο για ανυποληψία. «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Η αντίδραση σε αυτό. Ξέρεις την ψήφισα. Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος από τη δήλωσή της. Ξαφνικά δεν εξέφραζα απογοήτευση για την ανακοίνωσή της. Την κατηγορούσα για τα εγκλήματα του Harvey Weinstein».

Μιλώντας για τον Weinstein, ο Bourdain είπε ότι ενώ θα ήθελε να τον δείρουν μέχρι θανάτου στο κελί του, φαντάστηκε κάτι πολύ διαφορετικό για το τέλος του. «Η θεωρία μου είναι ότι πλένει τα δόντια του στο μπάνιο, είναι γυμνός και φοράει το περιβόητο μπουρνούζι του. Κρατάει το κινητό στο ένα χέρι και πλένει τα δόντια του. Ξαφνικά παθαίνει εγκεφαλικό. Σκοντάφτει πίσω στην μπανιέρα και στις τελευταίες στιγμές προσπαθεί να σκεφτεί ποιον μπορεί να πάρει και να του απαντήσει στο τηλέφωνο».

Σε αυτό συνολικά θα λέγαμε πως ρόλο έπαιξε η αγαπημένη του σεφ, Asia Argento, η οποία είχε δηλώσει από τις πρώτες πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παραγωγό.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα