Η Μαντάμ Σουσού, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στην Ηλιούπολη

H Μαντάμ Σουσού, η υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που συνάρπασε το Αθηναϊκό κοινό, θα μας συναντήσει στην Ηλιούπολη, την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, Μαντάμ Σουσού, που στην φετινή θεατρική της επαναφορά από τις Θεατρικές Σκηνές με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο, ανέτρεψε τα δεδομένα του θεάματος της τελευταίας δεκαετίας, ξεπερνώντας σε διάστημα τριών μηνών τα 110.000 εισιτήρια, επανέρχεται ανανεωμένη με μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην Αθήνα και την Περιφέρεια.

Έχοντας μαγέψει το κοινό σε 80 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς, η Μαντάμ Σουσού σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδόπουλου, ετοιμάζει βαλίτσες για να προσφέρει ακόμη περισσότερο γέλιο, ανατροπές και εκπλήξεις, κέφι, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και την υπέροχη μουσική της Μαρίζας Ρίζου, σε χιλιάδες θεατρόφιλους ανά την Ελλάδα.

Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στην λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από την μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν.

Τι θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα;

Πόση απόσταση χωρίζει τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι; Ποιο ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός; Ποιο τίμημα θα κληθεί να «πληρώσει» η ηρωίδα μας;

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία επέστρεψε στη σκηνή μετά από καιρό αποχής, για να ενσαρκώσει τη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά και ενθουσίασε το κοινό!

Την ηρωίδα έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του σταθερού, ευσυνείδητου αλλά φτωχού Παναγιωτάκη, ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς. Και οι δύο ηθοποιοί συναντούν για πρώτη φορά στη σκηνή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και η χημεία τους αναμένεται εκρηκτική. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Η Μαντάμ Σουσού ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.

Συντελεστές:

Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης – Σοφία Νικολαϊδη
Μουσική: Μαρίζα Ρίζου
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος
Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Teaser: Στάθης Ναυπλιώτης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Διεύθυνση Επικοινωνίας – Δημόσιές σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα
Οργάνωση Περιοδείας: Χρόνος Δράσεις Πολιτισμού

Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς

Παίζουν (αλφαβητικά): Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός

Τραγούδι: Άρτεμις Ματαφιά

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 17/07/2018

Ώρα: 21.15

Τοποθεσία: Δημοτικό θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής), Ηλιούπολη

Eισιτήρια: Γενική Είσοδος: 22€ | Παιδικό, Φοιτητικό: 18€

Προπώληση: https://www.viva.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα