Είναι αυτός ο πιο περίεργος τρόπος να κάνεις σεξ;

Πέρα από κάθε αμφιβολία, εκτός από το σεξ λίγα είναι τα πράγματα που έχουν αξία στην καθημερινότητά σου. Μέχρι σήμερα είναι σίγουρο ότι θα έχεις δοκιμάσει πολλές στάσεις στο σεξ.

Εάν θέλεις να μάθεις ποιος είναι ο πιο περίεργος τρόπος για να κάνεις σεξ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις με προσοχή το παρακάτω κείμενο και να βγάλεις κι εσύ με τη σειρά σου τα δικά σου συμπεράσματα.

Τι να κάνεις;

Φυσικά και μιλάμε για σεξουαλική στάση και συγκεκριμένα τη στάση «αλέτρι». Πρόκειται για στάση με την οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι με την στάση αυτή ο καλός σου θα… οργώσει τον κόλπο σου, χαρίζοντάς σου (όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται) τον πιο έντονο οργασμό που είχες μέχρι τώρα.

Πώς θα το κάνεις;

Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή της στάσης στα «τέσσερα», με κάποιες σημαντικές διαφορές. Για την στάση «αλέτρι» στηρίζεσαι στις παλάμες και όχι στα γόνατα. Κι αυτό γιατί ο καλός σου παίρνει θέση από πίσω σου, κρατώντας σε από ην λεκάνη και περνώντας τα χέρια του κοντά στην κοιλιά σου.

Εσύ στη συνέχεια τον αγκαλιάζεις με τα πόδια σου, δημιουργώντας μια γωνία ιδανική για να διεισδύσει αρκετά έντονα στον κόλπο σου.

Τα αποτελέσματά της

Στην περίπτωση της στάσης το «αλέτρι», ο οργασμός είναι σχεδόν εγγυημένος. Κι αυτό, γιατί η γωνία που δημιουργείται είναι η ιδανική όχι μόνο για να ολοκληρώσεις, αλλά και για να ερεθιστεί ιδιαίτερα το σημείο G σου. Αυτό σημαίνει 100% κορύφωση που θα είναι δύσκολο να βρεις παρόμοιά της.

Προσοχή! Πρόκειται για στάση η οποία απαιτεί ο σύντροφός σου να είναι δυνατός στα χέρια του καθώς είναι υποχρεωμένος να σε κρατάει. Επίσης, οι γλουτοί σου πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση ώστε να τον σφίξεις καλά με τα πόδια σου μέσα σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα