Ζώδια και σχέσεις: Πώς θα τον κάνεις να ενδιαφερθεί για εσένα;

Να ένας δύσκολος γρίφος! Τον έχεις βάλει στο στόχαστρο της επιθυμίας σου και προβληματίζεσαι πως θα φτάσεις στο ποθητό αποτέλεσμα να ενδιαφερθεί και αυτός με την σειρά του για σένα.

Φυσικά δεν μπορείς πάντα να του δείξεις την προθυμία σου για σχέση απροκάλυπτα αλλά μερικές φορές και η προσέγγιση δια της πλαγίας οδού δεν είναι η ενδεδειγμένη. Τι να κάνεις λοιπόν;

Ο κάθε άντρας είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανάλογα με το ζώδιό του. Ας ξετυλίξουμε μαζί αυτό το κουβάρι με την βοήθεια της αστρολογίας το ποια μέθοδος προσφέρεται για να φθάσεις στο ποθούμενο αποτέλεσμα και να προκαλέσεις το ενδιαφέρον του ανάλογα με το ζώδιό του.

Τι να κάνεις για να τον φέρεις κοντά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο υπερεγωιστής και υπερδραστήριος Κριός δεν θέλει να τελματώνεται. Τον τρώει συνεχώς η βιασύνη και η ανυπομονησία. Φωτιά βλέπεις. Για να σε δει σαν αδελφή ψυχή με προοπτικές, χρειάζεται να προσαρμοστείς στους ρυθμούς του, τις ταχύτητες του. Είναι βέβαια κουραστικό και επίπονο αλλά για να τον κάνεις να διαγνώσει ότι του ταιριάζεις, πρέπει να συμβαδίζετε, πρέπει η ενεργητικότητα σου να χτυπάει κόκκινο. Έχε κατά νουν ότι βαριέται τους αργούς ανθρώπους. Να τον ιντριγκάρεις συνεχώς ώστε να έχει κίνητρα να σε κατακτήσει και Ω του θαύματος, είστε μαζί για τα καλά!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επιστράτευσε τον συντηρητισμό σου, θα του ταιριάζεις γάντι! Η σταθερότητα είναι η προϋπόθεση που θα του κινήσει το ενδιαφέρον, η σοβαρή συμπεριφορά και η προσεγμένη εμφάνιση σου θα τραβήξει το βλέμμα του και οι μετρημένες εκφράσεις σου θα τον κάνουν να αισθανθεί άνετα μαζί σου. Ναι, έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι αναχρονισμός αλλά τι να κάνουμε; Κάτω από αυτό το Άστρο γεννήθηκε. Αν εξαιρέσεις τα παραπάνω, δεν είναι δύσκολος άνθρωπος. Ξέρει να εκτιμά το καλό, είναι υπομονετικός, καλοπροαίρετος αλλά μην το παίξεις σουρλουλού και πολύ άνετη γιατί θα σου κόψει τον αέρα, το πολύ – πολύ για ουάν νάιτ σταντ να σε πάει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχεις το χάρισμα της επικοινωνίας; Τότε είσαι στο στοιχείο του. Ο Δίδυμος θέλει κατά πρώτο και κύριο λόγο να επικοινωνεί. Ροδάνι πάει η γλωσσά του και θέλει ακροατή αλλά και συνομιλητή παράλληλα. Αν ξεδιπλώσεις τις γνώσεις σου και βρει σε σένα έναν ενδιαφέροντα σύντροφο για τις ατέρμονες επί παντός επιστητού συζητήσεις που τον συναρπάζουν, είναι βέβαιο ότι έχεις κάνει το πρώτο και σημαντικότερο βήμα προς τον σκοπό σου. Κάνε τον να νοιώσει ότι μια τόσο ενδιαφέρουσα γυναίκα θα είναι περιζήτητη παντού ώστε να σε διεκδικήσει. Να του φέρεσαι πάντοτε με ευγένεια και αν ακόμη δεν συμφωνείτε μην το δείχνεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το μαλακό να παίρνεις πάντα τον Καρκίνο, είναι ευαίσθητος και κάθε άστοχη κουβέντα ή συμπεριφορά μπορεί να τον πληγώσει και να κλειστεί στον εαυτό του. Επειδή το όνειρο του είναι η δημιουργία μιας υποδειγματικής οικογενείας κατά τα πρότυπα της πατρικής του (της μητρικής του πιο σωστά) μεγάλες πιθανότητες να τραβήξεις το ενδιαφέρον του έχεις αν σε θεωρήσει κατάλληλη για σύζυγο, μητέρα, σύντροφο σ’ αυτό. Πως θα το κατορθώσεις; Μα διακηρύσσοντας ότι και για σένα ο θεσμός της οικογενείας είναι ιερός και αυτοσκοπός σου. Αυτό το χαρτί πρέπει να παίξεις γιατί αυτό πιάνει! Κάντο και θα δεις!

 

ΛΕΩΝ

Εχθρός σου την προσπάθεια να γίνεις ενδιαφέρουσα για έναν Λέοντα θα είναι η κακή σου συμπεριφορά. Δείξε ευγένεια, ανωτερότητα, σεβασμό, αποδοχή. Μην τον κάνεις ποτέ να νοιώσει υποτιμημένος, αντίθετα, θαύμαζε τον, δώσε του όλη σου την αποδοχή και μην καταφεύγεις σε συγκρίσεις που θα μειονεκτεί. Με λίγα λόγια τροφοδότησε την φιλαυτία του και τον εγωισμό του. Είναι αυτό που λέμε ψωροπερήφανος. Δεν είναι κακό, ούτε αυτός είναι. Απλώς έχει δομήσει ένα σύστημα αξιών για τον εαυτό του και τους άλλους και προσπαθεί να παραμείνει συνεπής σ’ αυτό και καλά κάνει! Προσαρμόσου στις αρχές του και θα είσαι αντάξια του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να κινήσεις το ενδιαφέρον ενός Παρθένου είναι κατ’ αρχήν η επιμελημένη, καλόγουστη, σοβαρή σου εμφάνιση. Αφού έχεις κάνει αυτό το πρώτο βήμα, η συμπεριφορά σου είναι που θα μετρήσει. Πρέπει να είσαι χαμηλών τόνων, ευγενική, θα παραπέμπεις στους κάλους τρόπους και στην καλή σου ανατροφή. Αυτή είναι καλή αρχή! Τα άλλα έπονται. Φρόντισε να του παρουσιάζεσαι σαν μια μεθοδική, εργατική κοπέλα που δεν αφήνει τίποτε στην τύχη, ενδιαφέρεται για την καθαριότητα και να επικρατεί τάξη παντού, για την καλή κατάσταση της υγείας της ώστε να είναι γερή και υγιής. Κάπου μπορεί να του φανεί χρήσιμο αυτό!!!

 

ΖΥΓΟΣ

Ο εντυπωσιασμός είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος και η γκαρνταρόμπα σου το εργαλείο για να προκαλέσεις το ενδιαφέρον ενός Ζυγού. Είναι ιδιαιτέρα καλαίσθητος και κάθε κακογουστιά στην εμφάνιση σου προσβάλλει την αισθητική του. Μην περιμένεις να σε δει με καλό μάτι αν δεν προσέξεις ώστε το ντύσιμο σου να είναι καλόγουστο και σικάτο. Άνοιξε λοιπόν τις ντουλάπες σου, κάνε μια αξιολόγηση του περιεχομένου τους, απόρριψε ότι δεν θα μπορούσε να σε κολακεύει και κάνε τα ιδανικά σετάκια με τα υπόλοιπα. Υπάρχουν βιτρίνες και περιοδικά να σε βοηθήσουν. Τόνισε την θηλυκότητα σου και τον ήρεμο και ευπροσήγορο χαρακτήρα σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα βέλη στην φαρέτρα σου είναι η πρόκληση να σε αποκτήσει με προσπάθεια όμως, το μυστήριο που θα εκπέμπεις και η σεξουαλικότητα του. Καλλιέργησε ένα κλίμα μυστήριου γύρω από την προσωπικότητα σου. Θα του δημιουργήσεις την πρόκληση να σε κατακτήσει. Να του γίνεις έπαθλο, κάστρο για να το κατακτήσει. Είναι διεκδικητικός και σίγουρα κάτι που θα πρέπει να θεωρηθεί νίκη του θα τον κεντρίσει να το αποκτήσει. Κάθε επαφή σας πρέπει να έχει τον αέρα της ασάφειας, της προϋπόθεσης αγώνα για την κατάκτηση σου αλλά και την παραδοχή ότι το σεξ κατέχει τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξε στον Τοξότη πλευρές του χαρακτήρα σου που του ταιριάζουν, αν δεν έχεις μερικές απ’ αυτές, συμβιβάσου και υιοθέτησε τις για λίγο. Μπορεί και να σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι περισσότερο από πριν. Η αλήθεια είναι ότι ο Τοξότης δύσκολα θα δεχτεί την ακεφιά, την κατήφεια την δέσμευση, την καταπίεση. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να αποδράσεις και συ από τις σκοτούρες όπως αυτός, ρίξτε το λίγο έξω, ξέδωσε για τα καλά και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σε αγνοήσει. Σε δεύτερη φάση ξεκαθάρισε του ότι η ελευθερία στις σχέσεις είναι το οξυγόνο τους για να νοιώθετε ευχαρίστα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημόσια εικόνα του μετράει για τον Αιγόκερω, φρόντισε και συ την δική σου. Είναι προϋπόθεση για την κατ’ αρχήν αποδοχή του. το status που θα του παρουσιάσεις πρέπει να τον ικανοποιεί ώστε να μην σκεφτεί ότι η σχέση μαζί σου τον υποβαθμίζει. Δώσε με την στάση σου να καταλάβει ότι μπορείς να συμβάλεις στην κοινωνική και επαγγελματική του πρόοδο και άνοδο σε υψηλοτέρα επίπεδα. Να είσαι σοβαρή και βαθυστόχαστη ώστε να προσλαμβάνει από το περιβάλλον του μόνο θετικά σχόλια για σένα. Επίσης σε κάθε περίπτωση που θα σου δοθεί η ευκαιρία να νοιώσει ότι προασπίζεις την εικόνα του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να ένα φιλαράκι που θα έχει διπλό ρόλο αν παίξεις σωστά. Ο ελεύθερος, συναισθηματικός Υδροχόος μπορεί να γίνει ευάλωτος στην προσπάθεια σου να τον προσελκύσεις με την ταύτιση στην ιδεολογία του, μόνο να μην νοιώσει δέσμευση. Εξωτερίκευσε ότι καλό έχεις από συναισθήματα και ευαισθησίες που σχετίζονται με όσα τον απασχολούν. Αυτός ενδιαφέρεται για το μέλλον του πλανήτη, την διάσωση της άγριας ζωής, την αλιεία των φαλαινών, την δολοφονία των δελφινιών, τα φεστιβάλ βασανισμού και σφαγής σκυλιών! Αλήθεια πόσο ανάλγητος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος! Ο Υδροχόος όμως όχι. Νοιάζεται για λογαριασμό όλων μας. Ας γίνεις και συ Υδροχόος κατ’ επιλογήν και θα είσαι ότι ονειρεύεται!

 

ΙΧΘΥΣ

Ξεσκόνισε τα εφηβικά σου βιβλία τσέπης που αγόραζες από τα περίπτερα, καταλαβαινόμαστε, ε; Μπες στο πετσί της κάθε ρομαντικής ηρωίδας τους, κάνε τις αντίστοιχες ενδυματολογικές επιλογές, πάρε παραμάσχαλα και ένα βιβλίο με λυρική ποίηση. Σίγουρα θα μπουν ιδέες στον Ιχθύ για σένα. Όταν βρεθείτε μαζί δείξε πόσο ευαίσθητη και ρομαντική είσαι, άφηνε πότε – πότε και κανέναν αναστεναγμό, έτσι για ατμόσφαιρα και γίνε ευάλωτη για να θέλει να σε προστατεύει. Αυτό δεν κάνουν όλοι οι ιππότες στα μυθιστορήματα; Πρέπει να αλλάξεις εποχή, μακριά από πεζότητες και που ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Σχετικά άρθρα