Ντάνι Γουίλιαμς: Το “νόθο” παιδί του Μπιλ Κλίντον; – Το τεστ DNA, η προσπάθεια της Χίλαρι να τον ¨εξαφανίσει¨ και η υπόσχεση στα 5 παιδιά του

Στο προσκήνιο βγήκε για ακόμη μία φορά ο Ντάνι Γουίλιαμς ο μιγάς που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μπιλ Κλίντον. Αφορμή ήταν η ανάρτηση που είχε κάνει ο Μπιλ Κλίντον πριν ένα μήνα περίπου σχολιάζοντας την πολιτική Τραμπ που χωρίζει τα παιδιά από τους γονείς στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού.

Η ανάρτηση ήταν η εξής: «Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα σκέφτομαι τα χιλιάδες παιδιά που χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα. Αυτά τα παιδιά δεν θα έπρεπε να είναι διαπραγματευτικό μέσο. Κι η επανένωσή τους με τις οικογένειές τους θα επιβεβαιώσει την πίστη και τη στήριξη της Αμερικής προς όλους τους γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους».
Αυτό ήταν αρκετό για να ακολουθήσει το ξέσπασμα από τον 32χρονο Ντάνι: «Πώς μπορεί ο Μπιλ Κλίντον να έχει τη συμπόνια να νοιάζεται τόσο πολύ για τα παιδιά των μεταναστών που χωρίζονται από τις οικογένειές τους, αλλά να μη διαθέτει συμπόνια για να νοιαστεί για το γιο του που εγκατέλειψε. #BillClintonSon.’»

Και σε άλλη ανάρτησή του συμπλήρωσε: «Ο ίδιος άνθρωπος που δείχνει συμπάθεια για τα παιδιά των μεταναστών που χρησιμοποιούνται όπως ανέφερε ως διαπραγματευτικό μέσο, είναι αυτός που με θυσίασε, τον ίδιο του το γιο, ως πολιτικό πιόνι και “πρόθυμα” διαχώρισε την ύπαρξή του από μένα, όταν έγινε πρόεδρος #BillClintonSon».

Η ιστορία του Ντάνι Γουίλιαμς μας πηγαίνει πολύ πίσω στο 1992 όταν και ¨έσκασε¨ το πρώτο δημοσίευμα για τη σχέση του Μπικλ Κλίντον με τη μητέρα του, Μπόμπι Αν Γουίλιαμς. Η αποκάλυψη έγινε από τη Daily Mail χωρίς όμως να δημοσιευτεί από άλλα Μέσα εκείνη την περίοδο. Πάμε να δούμε τόσο τη σχέση που υποτίθεται ότι είχε ο μετέπειτα πρόεδρος τον ΗΠΑ με την Μπόμπι Αν Γουίλιαμς.

Είχαν έρθει σε επαφή 13 φορές

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπιλ Κλίντον πήγε για τρέξιμο στο Λιτλ Ροκ πολύ πριν βρεθεί στην προεδρία της χώρας. Εκεί συνάντησε την 24χρονη, τότε, Μπόμπι Αν Γουίλιαμς. Λίγες μέρες αργότερα πέρασε πάλι από την ίδια περιοχή και ζήτησε από την Μπόμπι Αν να κάνουν σεξ πίσω από κάτι …θάμνους. Εκείνη ως αντάλλαγμα του ζήτησε 200 δολάρια. Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να καταλάβουμε ότι στο παρελθόν η Γουίλιαμς ήταν ιερόδουλη. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Μπιλ Κλίντον, ο οποίος ήταν τότε κυβερνήτης στο Άρκανσο ,να συνευρεθεί μαζί της 13 φορές! Όλα αυτά βέβαια είναι πληροφορίες που προέρχονται από αφηγήσεις της ίδιας της Μπόμπι Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ντάνι Γουίλιαμς εκείνη η ερωτική σχέση που είχε αναπτύξει ο Μπιλ Κλίντον με τη μητέρα του είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση του ίδιου. Βέβαια πολλοί θα αναρωτηθούν πώς η Μπόμπι Αν, δεδομένου ότι έκανε αυτή τη συγκεκριμένη δουλειά, ήξερε ότι πατέρας ήταν ο Κλίντον; Όπως έχει ειπωθεί το γνωρίζει γιατί ήταν ο μοναδικός λευκός πελάτης της εκείνη την περίοδο και ο γιος της είναι μιγάς. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του γιου της ολοένα και πλησίαζαν με τα χαρακτηριστικά του πρώην προέδρου πράγμα που επιβεβαίωνε τη θεωρία της.

Η αναγνώριση του γιου της δεν ήρθε ποτέ ωστόσο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ντάνι ο Κλίντον μέχρι να γίνει πρόεδρος έστελνε 700 δολάρια κάθε μήνα στη μητέρα του. Όπως φαίνεται και από το πρόσφατο μήνυμα του Ντάνι Γουίλιαμς ο Κλίντον τον έκανε στην άκρη με το που ανέλαβε την προεδρία.

Πότε έγιναν οι αποκαλύψεις που παραμένουν ανεπιβεβαίωτες;

Ο Ντάνι Γουίλιαμς ή αλλιώς Ντάνι Γουίλιαμς Κλίντον, όπως έχει καταχωρήσει τον εαυτό του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν 7 χρονών όταν για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε η κρυφή σχέση της μητέρα του και του Μπιλ Κλίντον το 1992. Η ιστορία θάφτηκε από τα περισσότερα Μέσα ωστόσο βγήκε και πάλι στο φως στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Η ιστοσελίδα Newsmax μίλησε για τεστ πατρότητας που θα αποδείκνυε αν ο Μπιλ Κλίντον ήταν όντως πατέρας του Ντάνι. Τότε ήταν που οι Times ανακοίνωσαν στις 18 Ιουλίου του 1999 ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Ο Ντάνι πάλι υποστήριζε ότι αυτό το τεστ δεν έγινε ποτέ. Κι ενώ όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει εκεί με την Μπόμπι να δέχεται επίθεση για την απάτη που έστησε, το θέμα άνοιξε και πάλι λίγα χρόνια αργότερα.

Η ιστοσελίδα Snopes που ασχολούνταν με την έρευνα αστικών μύθων θεώρησε τη συγκεκριμένη υπόθεση ανοιχτή . Τον Οκτώβριο του 2016 η οικογένεια Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει μήνυση για να αποδείξει ότι το αίμα του πρώην προέδρου είναι ίδιο με του 32χρονου πλέον Ντάνι.

Η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να τον ¨εξαφανίσει¨

Σε αναρτήσεις του ο Ντάνι Γουίλιαμς δεν έχει αφήσει στο απυρόβλητο ούτε τη Χίλαρι Κλίντον. Με twit την κατηγόρησε κι εκείνη ως υποκρίτρια αφού λέει ότι κόπτεται για τα παιδιά των μεταναστών ενώ έχει βάλει το χεράκι της ώστε να χωριστεί ο ίδιος από τον δικό του πατέρα. Μάλιστα σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο youtube παρομοιάζει την κατάστασή του με εκείνη που επικρατούσε στο παρελθόν όταν ο λευκός κύριος άφηνε έγκυο μία μαύρη σκλάβα και η γυναίκα του έτρεχε να εξαφανίσει το παιδί.

As a child I often wondered what my life would have been like if you were in it billclinton #ClintonKid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη danney williams (@danneywilliams) στις

Τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ δύσκολα

Ο Ντάνι Γουίλιαμς έχει διηγηθεί τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που πέρασε. Τον μεγάλωσε η θεία του Λουσίλ Μπόλτον επειδή η μητέρα του μπαινοέβγαινε στην φυλακή. Την περίοδο που ο Μπιλ Κλίντον ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ εκείνος ζούσε σε ανάδοχες οικογένειες. Αυτό που τον πονούσε πιο πολύ, όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, είναι ότι ενώ εκείνος υπέφερε η αδερφή του Τσέλσι, όπως την χαρακτηρίζει , είχε κάποιον να τη φροντίζει. Δεν περιπλανιόταν από σπίτι σε σπίτι πεινώντας τα βράδια. Τα χρήματα δεν είναι αυτό που αποζητάει αλλά το να τον δεχτεί επιτέλους ο ίδιος του ο πατέρας. Όπως μάλιστα υποστηρίζει στο Αρκάνσας είναι γνωστό σε όλου ότι είναι ο γιος του Μπιλ Κλίντον ακόμη κι αν εκείνος δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ.

Όταν η θεία του προσπάθησε να προσεγγίσει τους Κλίντον

Η θεία του Ντάνι, Λουσίλ, υποστηρίζει ότι είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να προσεγγίσει την οικογένεια Κλίντον ώστε να τους μιλήσει. Είχε πάει στην έπαυλή τους στο Little Rock για να τους αντιμετωπίσει. Κατάφερε να μπει στην έπαυλη και να φτάσει μέχρι την πόρτα. Εκεί ζήτησε την Χίλαρι αλλά της έκλεισαν την πόρτα στη μούρη… Τότε εκείνη βλέποντας ότι δύο μεγαλόσωμοι έρχονταν προς το μέρος της άρχισε να τρέχει, πήδηξε έναν φράχτη και εξαφανίστηκε.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τελικά ποια πλευρά λέει την αλήθεια ειδικά όταν σε τέτοιες υποθέσεις εμπλέκονται άνθρωποι που βρίσκονται υψηλά στην πυραμίδα της εξουσίας. Σίγουρα ούτε η πλευρά των Γουίλιαμς μπορεί να θεωρηθεί αθώα αφού πίσω της μπορεί να κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Μπορούμε απλά να περιμένουμε τις επόμενες αποκαλύψεις! Πάντως από την πλευρά του ο Ντάνι Γουίλιαμς έχει υποσχεθεί στα 5 του παιδιά ότι μία μέρα θα γνωρίσουν τον παππού τους.

Σχετικά άρθρα