Πότε μια γυναίκα έχει κολπικά αέρια στο σεξ;

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που έχουν κολπικά αέρια κατά τη διάρκεια του σεξ, καλό θα είναι να ξέρεις ότι είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όπως απελευθερώνονται αέρια από τον πρωκτό σου, προερχόμενα από το στομάχι σου, έτσι και στην περίπτωση του κόλπου σου, τα αέρια είναι αυτό ακριβώς: Αέρας που απελευθερώνεται. Η μόνη διαφορά με τα αέρια του πρωκτού είναι ότι αυτά δεν μυρίζουν άσχημα, είναι άοσμα εντελώς.

Συνήθως η αιτία τους είναι η διείσδυση του πέους στον κόλπο, οπότε αναγκαστικά και εισέρχεται αέρας που πρέπει να βγει με κάποιον τρόπο.

Ας δούμε, όμως, μαζί για ποιους λόγους έχεις κολπικά αέρια κατά τη διάρκεια του σεξ:

Πολύ γρήγορος ρυθμός

Εάν η διείσδυση που γίνεται είναι πάρα πολύ γρήγορη, δηλαδή πρόκειται για το γνωστό «σφυροκόπημα» του πέους, τότε είναι πολύ λογικό να έχεις κολπικά αέρια. Εάν δεν θέλεις να κατεβάσεις ταχύτητα, τότε θα πρέπει να υπομείνεις τα αέρια αυτά.

Εναλλαγή στάσεων

Το να δοκιμάσεις πολλές στάσεις είναι σίγουρα κάτι απολύτως θεμιτό στη διάρκεια του σεξ, μιας και με τον τρόπο αυτό μαθαίνεις τι σου αρέσει και αυξάνεις τις πιθανότητες σου για οργασμό. Μια παράπλευρη απώλεια, όμως, της συγκεκριμένης τακτικής είναι τα κολπικά αέρια, κάτι απολύτως λογικό, καθώς με τις διάφορες στάσεις και γωνίες διείσδυσης που δημιουργούνται εισέρχεται και αέρας στον κόλπο σου.

Πλήρης έξοδος του πέους

Εάν ο καλός σου συνηθίζει να βγάζει εντελώς το πέος του κατά την παλινδρόμηση, τότε είναι φυσιολογικό να μπαίνει αέρας στον κόλπο σου. Αποτέλεσμα είναι όταν πάει να ξαναμπεί ή μετακινηθείς, να υπάρξουν κολπικά αέρια.

Το βάθος της διείσδυσης

Υπάρχουν ορισμένες στάσεις, όπως για παράδειγμα στα τέσσερα, που ευνοούν την βαθιά διείσδυση. Μπορεί, λοιπόν, αυτό να σημαίνει μεγαλύτερη απόλαυση, μαζί του όμως φέρνει και τα κολπικά αέρια.

Ελάχιστο λιπαντικό

Το να βάλεις λιπαντικό στον κόλπο σου, εκτός του ότι ενισχύει την λίπανσή του, έχει θετικό αποτέλεσμα ως προς την αποφυγή των κολπικών αερίων. Όσο περισσότερο λιπαντικό, τόσο λιγότερα τα κολπικά αέρια.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα