Γυναικείος αυνανισμός: Ποια είναι τα υποκατάστατα του δονητή;

Όπως έχουμε ξαναπεί από αυτήν εδώ τη στήλη, ο αυνανισμός είναι ό, τι πιο φυσιολογικό μπορεί να κάνεις μια γυναίκα, ώστε να διευρύνει ακόμα περισσότερο τους σεξουαλικούς της ορίζοντες.

Τα οφέλη του, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πολλά, καθώς εκτός από την επίτευξη οργασμού, η γυναίκα δια του αυνανισμού ανακαλύπτει διαρκώς το σώμα της και μαθαίνει τι είναι αυτό που της αρέσει πιο πολύ στο σεξ.

Συνήθως, κατά τον αυνανισμό οι γυναίκες αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν κάτι που φέρνει πολύ σε φαλλό, όπως είναι ο δονητής. Μικρός, μεγάλος, με ραβδώσεις, μεταλλικός ή πλαστικός ο δονητής καταρρίπτει τον μύθο που θέλει τα διαμάντια να είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας και παίρνει επάξια μια ξεχωριστή θέση στην… καρδιά τους και όχι μόνο.

Τι να κάνεις, όμως, εάν δεν έχεις δονητή ή έχεις και σου έχει χαλάσει; Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν; Διάβασε παρακάτω και μάθε τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να υποκαταστήσεις τον δονητή και τη λειτουργία του, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείς από το σπίτι σου.

Μπανάνα

Είναι το κλασικό υποκατάστατο του δονητή. Γυναίκες που δεν έχουν φροντίσει να έχουν έναν στο σπίτι τους καταφεύγουν στην μπανάνα, ώστε να «γεμίσουν» το κενό στον κόλπο τους και να αυνανιστούν απολαμβάνοντας στο έπακρο το σώμα τους. Το κυρτό της σχήμα είναι ιδιαίτερα βολικό και εξυπηρετικό αφού δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να αυνανιστεί σε διάφορες στάσεις και γωνίες, σαν να κάνει κανονικό σεξ. Προσοχή! Όσο πιο άγουρη η μπανάνα τόσο πιο σκληρή, οπότε κάνε τη σωστή επιλογή.

Αγγούρι

Για τις πιο… μερακλούδες μια πολύ καλή εναλλακτική λύση είναι το αγγούρι. Οι πτυχώσεις του αγγουριού φέρνουν πολύ στις φλέβες του πέους, ενώ το μέγεθός του είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Πολλή προσοχή στον χειρισμό του, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να το σπάσεις στη μέση και να μείνει εντός τους κόλπου σου, οπότε και θα χρειαστεί να πας στα Επείγοντα για να στο αφαιρέσουν.

Βούρτσα

Πολλές γυναίκες, αν και δεν το παραδέχονται, χρησιμοποιούν κατά τον αυνανισμό τους τη βούρτσα για τα μαλλιά. Φυσικά και δεν βάζουν στον κόλπο τους την «αγκαθωτή» πλευρά με την οποία χτενίζονται αλλά την σκληρή λαβή της βούρτσας που ενδείκνυται για τέτοιου είδους παιχνίδια.

 Δάχτυλα

Ελαφρώς υποτιμημένα τα δάχτυλα μπορούν μια χαρά να καλύψουν επάξια το κενό που προκαλεί η απουσία ενός δονητή. Καλό θα είναι να εφαρμόσεις την «τεχνική των τριών δαχτύλων», ενώ προσοχή θέλει εφόσον έχεις μακριά νύχια να μην πληγώσεις ή ερεθίσεις τον κόλπο σου. Φυσικά και θα πρέπει να πλύνεις καλά τα χέρια σου πριν και μετά τη διαδικασία του αυνανισμού.

Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση μην ξεχνάς να βάζεις προφυλακτικό στα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσεις. Όχι, φυσικά, για να μην μείνεις έγκυος, αλλά για να έχεις καλύτερη λίπανση, αλλά και προστασία από τυχόν μικρόβια.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε επίσης:  Γυναικείος αυνανισμός: Η… τεχνική των τριών δαχτύλων!

Σχετικά άρθρα